writing-img

RE: Stare vs. nove uporabnice RR-ja

clock-img

29.05.2008, 10:38

clock-img

felicia

pencil-img

2590

IZVIRNO SPOROČILO: CatJa

IZVIRNO SPOROČILO: felicia
Drugač pa me zanima kdaj pa postaneš veteran na RR?user posted image

Takoj, ko naklofaš več kot 1000 postov user posted image

Btw, zelo lep avatar user posted image

jeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee user posted image  jaz sem veteranka! A mam kakšne posebne ugodnosti?user posted image

hvala za pohvalo avatarja

clock-img

29.05.2008, 10:38

clock-img

CatJa

pencil-img

5068

IZVIRNO SPOROČILO: benika

Takoj, ko naklofaš več kot 1000 postov

...v konstruktivnih debatahuser posted image

To je pa že mal trši oreh.

Niso časi slabi, temveč človek.
John BEAUMONT

clock-img

29.05.2008, 10:39

clock-img

mojamura

pencil-img

5505

no prosim usmerite me na kakšno tako "neumno" temo da lahko še jaz v teh vročih dneh se osvežim z malo smehauser posted image

http://www.ringaraja.net/forum/tm.asp?m=2811338

Assumption is mother of all fuc*k*ups.

clock-img

29.05.2008, 10:39

clock-img

felicia

pencil-img

2590

ma sej se iz vsake debate kej naučiš tako da so skor vse konstruktivne sam da niso destruktivneuser posted image

clock-img

29.05.2008, 10:41

clock-img

caillou

pencil-img

1854

Frča, ti si superuser posted image . Mislim s staro uporabnico se pa res ne gre za hvalit punce, a, kaj misliteuser posted image ?!?

Homines quod volunt credunt. -- "Ljudje verjamejo to, kar želijo." (Julij Cezar)

clock-img

29.05.2008, 10:41

clock-img

mojamura

pencil-img

5505

IZVIRNO SPOROČILO: lukrecija

IZVIRNO SPOROČILO: mojamura

IZVIRNO SPOROČILO: karin24

Drgač pa vse te uporabnice so še gor, sam pod drugmi nickiuser posted image

....to z drugimi nicki pa ne razumem najbolje.....ok če nočeš da te kdo prepozna in recimo pišeš kaj delikatnega potem ok.....ampak tak za bv nicke menjavat user posted image

no v glavnem da jim je lepo user posted image user posted image

mura... ti tega ne razumeš

mislim, da nekatere še same to ne razumejouser posted image

Assumption is mother of all fuc*k*ups.

clock-img

29.05.2008, 10:43

clock-img

snake

pencil-img

716

zelo preprosto, ta stare ne berite teme ki jih že poznate in vam grejo na živce, na kratko ne štulite se, pišem samo za vaše dobro, če vam toliko to gre na živce ne klikajte enostavno na tisto temo.....user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

življenje je lepo

clock-img

29.05.2008, 10:48

clock-img

benika

pencil-img

7793

pišem samo za vaše dobro,

ooooo, kako lepo, da skrbiš za naše zdravjeuser posted image  Drugače si pa ti kr fajna punca, te rada berem. Pa še zajček mi je ful simpatičen.

clock-img

29.05.2008, 10:49

clock-img

Anonimen

Pa sem mislila, da se samo ob polni luni to dogaja.user posted image  Zgleda polna luna drži 14 prej in 14 dni kasnej.user posted image

clock-img

29.05.2008, 10:49

clock-img

snake

pencil-img

716

hvala hvala benikauser posted image

življenje je lepo

clock-img

29.05.2008, 10:54

clock-img

Pobalami

pencil-img

1115

IZVIRNO SPOROČILO: CatJa

Drugač pa me zanima kdaj pa postaneš veteran na RR?user posted image

Takoj, ko naklofaš več kot 1000 postov user posted image

ja ta je dobra user posted image

Res bi se lahko več uporabljalo iskalnik. Jaz  enake teme, kjer sem že vsaj trikrat odgovorila, različnim uporabnicam ne odpiram več.

clock-img

29.05.2008, 10:55

clock-img

emaa

pencil-img

7450

jaz se rajši vzdržim komentarjev, se pa fajn nasmejem zraven. Iskalnik je pa ena žalost

clock-img

29.05.2008, 10:56

clock-img

Brisani uporabnik

pencil-img

5637

[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

clock-img

29.05.2008, 10:56

clock-img

Anonimen

user posted image user posted image user posted image user posted image Polulala se bom.

clock-img

29.05.2008, 10:58

clock-img

Pobalami

pencil-img

1115

IZVIRNO SPOROČILO: Freycha

jaz ne spadam med stare uporabnice (btw kater datum je pa mejnik med starimi in novimiuser posted image ),

To je 15.5.2004 - do takrat so bile zvezde  naklonjene vpisovanju kasneje pa manj. Počakat je treba, da prideta sonce in luna v pravo ozvezdje potem bo boljše user posted image

clock-img

29.05.2008, 11:00

clock-img

Freycha

pencil-img

8389

uuuu mater..... to se bom pa še načakala user posted image user posted image user posted image

samo po pravici povedano sem ob naslovu teme mislila, da bo šlo za kak čiken fajt med starimi in novimi uporabnicami in se mi je tema zdela še zanimiva..... sem mislila predlagat mudfighting, pa wrestling itd..... tak pa vidim, da ne bo nič od tega user posted image

user posted image user posted image user posted image

clock-img

29.05.2008, 11:02

clock-img

aluš

pencil-img

704

Jaz bom pa takole napisala:

- nam, ki imamo že večje otroke in smo na forumu že od začetka(jaz sem skoraj 5 let) , je valda neumno ko se 100x sprašuje kako obleči, kako dojiti ipd. Normalno, me smo to dale skozi, mislimo, da nekako obvladamo. Pa se spomnite drage mamice, da ste v obdobju, ko ste imele še majčkene dojenčke tudi ve to spraševale. Samo takrat je bil forum na novo odprt in se teme še niso ponavljale.

- opažam pa, da je vedno en kup neumnih komentarjev na taka vprašanja, ko pa se vpraša kaj konkretnega, npr. voluhar v vrtu(tema danes) je pa nič odgovorov - pametnih nasvetov tukaj gor dobiš skoz manj. Ne vem, kaj naj si mislim pri vsem tem.

clock-img

29.05.2008, 11:02

clock-img

benika

pencil-img

7793

Čaki, je še zgodej, so vse še na šihtu. Prid popoldne pogledat, če ne bo nič, potem pa se vrni še zvečer. Sej veš...noč ima svojo močuser posted image

clock-img

29.05.2008, 11:08

clock-img

Brisani uporabnik

pencil-img

5637

[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

clock-img

29.05.2008, 11:09

clock-img

caillou

pencil-img

1854

Ne vem, kaj naj si mislim pri vsem tem.

Ah, aluš nič. Saj veš kako pravijo, važno da nam je lušten, ker nam je fletn. Glede na vse kar nas bombardira dandanašnji, si jaz nič ne mislim pri vsem tem. Pa še čebele so začele množično umirat. Skrajni čas je, da zajemamo življenje kar s tavelko kanto.

Homines quod volunt credunt. -- "Ljudje verjamejo to, kar želijo." (Julij Cezar)

clock-img

29.05.2008, 11:09

clock-img

Anonimen

IZVIRNO SPOROČILO: Freycha

uuuu mater..... to se bom pa še načakala user posted image user posted image user posted image

samo po pravici povedano sem ob naslovu teme mislila, da bo šlo za kak čiken fajt med starimi in novimi uporabnicami in se mi je tema zdela še zanimiva..... sem mislila predlagat mudfighting, pa wrestling itd..... tak pa vidim, da ne bo nič od tega user posted image

Nariši si fajt,da ne bi,da bomo moderatorje zbudile,to pa ne!!!!!
Drugače pa,no,kaj čmo,nove generacije mamic so doma očitno imele tiho otroštvo in tiho odraščanje in se niso prav nič v domačem krogu pogovarjali,tako so silno nevedne.Informacije take pristne se pobirajo od izkušenih ne na intrnetnih straneh,ampak v domačem okolju.
tetam in babicam se takšna vprašanja sigurno ne bodo zdela neumna ali ponavljujoča,vesele bodo,da so lahko koristne.

user posted image user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil neva6 -- 29.5.2008 11:10:13 >

clock-img

29.05.2008, 11:12

clock-img

amaya

pencil-img

4434

Ja pa kdo vam je rekel, da morete vse to brat in odgovarjat...ne pozabit, da si bila tudi ti nekoč novinka!

Zaljubljena sem v tri fante...

clock-img

29.05.2008, 11:29

clock-img

oka

pencil-img

1773

IZVIRNO SPOROČILO: emamair

jaz se rajši vzdržim komentarjev, se pa fajn nasmejem zraven. Iskalnik je pa ena žalost

Sem enakega mnenja, sploh kar se iskalnika tiče.  Pa hvala za zabavo, res znate popestriti dan (oz. zadnje tri dni)!

< Sporočilo je popravil oka -- 29.5.2008 11:31:47 >

clock-img

29.05.2008, 11:41

clock-img

facka

pencil-img

789

Sej mene nč ne briga, ker se itak vsakodnevno ne ukvarjam z RR, samo bi dala en čist kratek komentar: če katero moti 1000x ponovljena tema, naj gre naprej, škoda sploh kak komentar dajat. Tudi nove se morajo "izživet". Tolk od mene za zdej, se tipkamo kasnejuser posted image

clock-img

29.05.2008, 11:41

clock-img

Anonimen

IZVIRNO SPOROČILO: oka

IZVIRNO SPOROČILO: emamair

Sem enakega mnenja, sploh kar se iskalnika tiče.  Pa hvala za zabavo, res znate popestriti dan (oz. zadnje tri dni)!

Kakouser posted image  Iskalnik je posodobljen.user posted image

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem