Čerčka punce... Se vidi, da postajam manj ažurna, ker nisem v postopku.
Moram čestitat netki za tako lep rezultat, pa seveda, pridna, ker si se javila in ne tako kot nekateri, ki nas kar čakat pustijo, medtem ko po možnosti že stopke padajo... A ne mlinčka!? Lump!
Zvezdica, tebi pa čestitke za tvoje srčke. Sem šla špegat v album, pa jih še nisi uspela prilepiti, sem pa pošpegala, kako luštna družinica ste. Jejhata, kakšna šele boste, ko bosta mala korenjaka prijokala na svet.
Miš, veselo ultrazvočno vodeno aspiracijo foliklov ti želim.
In seveda tudi to, da boš lahko šla na pir. To bo pa res pomenilo, da ni bila boleča in da se tud razbolelo ni. Čeprav se zdaj pridružujem drugim, da raj malo počivaj. Kot je rekla žiži, kaj pa je en da proti večnosti.
Žiži, tale Pušenjak je pa res car. Sem se fino narolala.
Abrica, ko bo UZ za tabo, hitro poročaj. Mene tolk veseli, ko nosečkice lepe novičke sporočate.
Vidim, da ima ena na moj RD test. To bo ziher ratalo. Ker je moj rojstni datum čarobni datum.
MLBK, kako to, da imaš avgusta datum? A je taka gužva, da si šele avgusta na vrsto prišla? Ti hudiča, ja saj pol bi se moral pa človek že kar zdaj naročit, če hočem čez tri mesece spet Reškotu zreti v oči...
Blanchi, kako pa kaj tvoj date napreduje? A se bliža? A je že mem? Jaz res ne sledim več...
U glavnem to. Pa ziher se bom še kaj spomnila.