IZVIRNO SPOROČILO: kajsica
Grethy, kje se pa ti potepaš???? Veš da moreš čimprej poročati!!! No kaj ste se zmenile s sestro Blanko? Je bil zmajček prijazen?
Ejla ... evo mene ... sem bla nazmerjana ko sto ma_ter ... pa brez napotnice tralala hopsasa ... in kličem moj Dr. pa je ona po telefonu kontaktirala sestro Bl. in pol je bla ta šele pistofff ... mi je prav arogantno rekla da mi bo dala samo za danes dozo in da moram jutri prit, od kod ste že, iz Celja, no saj to zame sploh ni važno, skratka jutri boste prišla uredit vse zadeve za sprejem in šele potem boste dobila za naprej ... jaz sem se pa začela smejat in sem rekla da je to super, ker bom itak vsak dan prihajala v LJ, pa pač en dan gor al pa dol, pa je bla spet vsa medena ... POINT je v tem, da je meni moja Dr. vse rihtala in mi je zgleda pozabla napisat napotnico k dokumentom, pa sva se srečali in je vse uredila, je samo na dva konca poklicala, pa je blo vse urejeno ... vse se lahko, le če se hoče ... in tako sem se zdejle že prerešetala ... slabše kot prvič ... ne vem ta oranžna igla za menopur ... sploh ne gre hudič pod kožo ... sem si nardila ene dva buhtlca na trebuh ... klinc ... smo že ...
Hvala vsem za lepe misli ...
Mismis - koklja

tale tvoj Dr.D. je pa full friend z mojo Dr.P. --- lepo lepo ... dopade ... a zej si ga pa na dopust poslala ... a te je lepo popikal ????