Gigi
na punkciji me je res bolelo, ampak če upoštevamo, da sem imela več folklov kot v prvem postopku, je bilo to ža pričakovati. Tam je bila tudi ena prijazna sestra, ki mi je nekaj časa na trebuh pritiskala, nekaj časa hodila pa k biologinji in nazaj, da mi je povedala vmesni rezultat.
dr. D je bil full prijazen, na začetku, ko mi je dajal lokalno anestezijo, sem mu rekla, da bi jaz rajši smejalni plin, pa mi je rekel, da nikakor ne, ker me bo moral potem loviti, po operacijski. Pa sem mu rekla, bo vsaj zabavno.
Potem sem si morala pa očala popraviti, ker so mi dol zlezla, in me je takoj vprašal, če sem v redu, pa sem mu rekla, da si moram samo očala popraviti, da ga bolje vidim. Bolj kot ne je bilo kar zabavno...z malo bolečine.
Uglavnom moj dr. D v torek nastopi dopust, ampak sva dogovorjena, da mi pride on ET narediti. JUPI pa je mismis dosegel svoje, sploh ko mi je rekel, da ga kar na hodniku pohopsam za vsak slučaj, če bi on pozabil. Pa sem malo pomigala s svojimi trepalnicami in mu odvrnila, le kako bi vi lahko pozabili name??
Se je kar strinjal, da se bo zihr spomnil.