Pozdravljene punce!
uf, kar nekaj časa je trajalo, a sem se prerinila čez vse nogometne poste. Še ena, ki nima pojma o tem športu, zato navijanje prepuščam ostalim!
Sama pa navijam za vse trepetalke in Hedviga mora ti uspeti! Če je že meni šlo po zlu dva dni pred samim testom
Kajsici pa še malo prej, bo pa tebi že uspelo. Pri nama s Kajsico si je štorklja malo oddahnila od prejšnjih MB nosečk!
Kajsica
želim ti, da čimprej prebrodiš te čase, samo kako boš pa to uspela pa ti ne znam svetovati. Še vsakič, ko me katera na RR skuša potolažiti, se še enkrat zavem, da nama tokrat ni uspelo, pa pridejo solzice. v zadnjih treh dneh pa se kar malo namensko izogibam poznanih nosečnic in malih bebik, da ne bi prišlo do kakega čudnega izbruha. Saj oni niso nič krivi, če nama ne uspe!
Jeseni v nove boje, do takrat pa upam, da se nam telo očisti vseh divjih hormonov. Prosila bi kakšno že bolj izkušeno ICSI ali IVF-jevko, da mi pove, koliko časa imaš povišano temperaturo zaradi hormonov. Hope2 alia Miška (in nesrečna cifra) je enkrat govorila, da je povišana temperatura zaradi Prometriuma, samo jaz sem zadnjega vzela v četrtek zvečer!!! Temperaturo pa imam še vedno 36,8 +-0,1, kar je cela stopinja več kot ponavadi! Čisto nič pa mi tudi ni jasno, zakaj me še vedno zvija v trebuhu (pri navadni
je to le prvi dan izbruha, sedaj pa me že nekaj dni ščipa in zvija). Samo vedela bi rada, ali so to hormoni, ki še kar stimulirajo jajčnike, prebavo sem že izključila, ali bi lahko bila še vsaj malo in delček naivna in upala, da je vsaj nekaj notri ostalo. Ker nekatere pravijo, da so noseče kljub menstruaciji.
lep pozdravček vsem,
pa še Orto2 moram čestitati, ker je postala nosečka! Mismis, ali lahko jaz odprem septembrsko temo, morda pa je to kakšno naključje