IZVIRNO SPOROČILO: kajsica
Mlinčka? Saj vem da sem mogoče preveč radovedna, samo kako to da se ti oplodi tako malo celic?
Kajsi, pupa, nič nisi preveč radovedna, ti kar vpraši. Sam hec je, da ti ne znam povedat, oz. sploh ne vem, če je temu tako. Za prvič namreč sploh ne vemo, kolk bi se jih oplodilo, ker jim ni blo dano tega dočakat (takoj je vse pomorila neka infekcija

), za zdaj pa še ne vem, koliko se jih je oplodilo. Vem samo, da je en zarodek. Lahko, da se jih je oplodilo več pa so se kmal nehal razvijat. Upam, da bom v sredo kaj več zvedla. Je pa res, da neki ne more štimat, da v končni fazi od 21 celic rata samo en zarodek. Pa še za tega ne vemo, kaka usoda mu je namenjena. Drži se, Borko!!! Mami je že zdaj ponosna nate!!!
Drugač pa hvala vsem za vzpodbudne besede! Sej v teoriji mi je vse jasno, sam praksa me zje.be

.
Gretka, da se ti riječi pozlate. Samo je gospa zelo odločno zatrdila, da je samo eden. Še ko sem z nejevero v glasu, ponovila
A samo eden?, je rekla
Ja, samo eden. Kakorkoli, da bi me le počakal. Že zato, da ne bi zamudila kofeta z
nokes 
. BTW,
nokes, takoj nehaj paniko zganjat. Sem ti že lepo razložila, da jih je boljš imet manj, zdej se je pa to žal še na mojem primeru potrdilo.
Ajde, kar v miru glejte žogobrc, midva sva dans za Španijo.