Kajsica, sigurno je bila že to, da sva do oplojene celice prišla za naju mala zmaga. Samo saj veš, kako je, ko človek upati začne na še kaj več
. Pa saj bom počasi prišla k sebi, čeprav me še vedno glava boli
. CB bom pa šele v nedeljo delala, če
še vedno po čudežu ne bo. Itak, da se ne damo do končne zmage, včasih le za trenutek klonemo
. Kako je šlo danes z iskanjem tvojih žilic? Kdaj bo O?
Reš me ni nikamor pošiljal, menda je le starost kriva, da imam že bolj slab "matrial". Centra pa ne bom menjala, pa ne zato, ker bi bil Reš takšen cukr
, pač pa zato, ker mi odgovarja njegov način dela. Da bi za vsak UZ jemala bolniško, je pri meni neizvedljivo. Koliko enot si pa ti potem imela, če praviš, da si imela dvakrat večjo stimulacijo? Saj sem imela zdajle tri doze Menogona. Kaj niso štiri največ? Je pa danes 12. dan po ET-ju. Dejzi je imela pa ET dva dni za mano, zato dela tudi test šele v soboto. Čeprav se tudi meni malo zgodaj zdi za test. Joj, ko bi bilo le to krivo za tisto eno črtico
.
Gigi, hvala, upam, da je res prekmalu. Sem šla pa mojega takoj budit, samo da sem post odposlala
. Imaš prav, kar naj bo z mano pri tem, čeprav le v mislih
. Mogoče pa Lučka res na nedeljo čaka, da se očka vrne, pa bo potem dala znakce o svojem obstoju
.
Blanč, saj enkrat po plusek, samo še vprašanje časa je, kdaj
.
Pija, hvala bogu, da ste tukaj. Jaz se o tem samo še z vami, z mami in mojim sončkom pogovarjam.
Sapi, takoj danes grem CB kupit
. Ti pa samo guraj, počasi se daleč pride
.
Zvezdica, tudi jaz se precej čudno počutim, čeprav ti imaš precej lepše opravičilo za slabo počutje
. Bom počakala dva dni, upam, da se packa res ne prikaže.
Dejzika, reči, da pri tebi bolje kaže
.
Punce, sem mislila, da me bo kap, ko sem tisti testerček v urin namakala. Sem potem šibnila kar nazaj v postleljo za tiste tri minutke in potem nazaj gledat, pa ga obračala in obračala, če bi pod kakšnim kotom le zagledala še eno rožnato črtico
. Pa ni bilo nič
. Zdajle se pa že s Kinder čokoladicami bašem, ki so sicer namenjena za otročke na obisku. No, danes mi naj bo, da utopim žalost v čokoladi
. Kot jo je Gigi včeraj v glasbi
. Gigi, upam, da nisi preveč razočarana
. Ta svet res ni pošten
.