IZVIRNO SPOROČILO: arneja
In da so se včeraj pogovarjale z eno drugo, ki je tudi noseča, da kako je to fino otroke delat, ko se takoj prime. Uf, kot da bi mene izzivala
. Ali pa sem jaz zdaj tako občutljiva zdaj
.
Tole, arnejči, ni noben plod tvoje preobčutljivosti. Če ženska ve, kaj daješ skozi, potem je mislim kar blazno netaktno da ti take neumnosti govori. Pa kaj ima kdo od tega? Tole so verjetno tiste samozadostne nosečke, ki so menda v ledenkini knjigi tolk fajn opisane. Če pa vsi vedo, se pa ne sekiraj. Saj si itak rekla, da si boš majco made by Reš kupila.
Jaz sem zadnjič dobila enega od unih glupih verižnih mejlov, ki jih navadno brišem še preden jih preberem (kaj vem, mogoče pa zato ne zanosim, ker jih ne pošljem na 234667 različnih naslovov v 0,39999 minute od prejema). No tega sem do pol prebrala. Nekaj o tem kako moramo biti srečni s tem, kar imamo. In zraven je bilo na enem slajdu napisano tudi, da ne smeš zavidati drugim, ker kaj pa veš, mogoče sodelavka, ki je uspešna ne more zanositi. Sem skor

. Da se bo kdo z mojo nesrečo okoriščal, da bi se bolje počutil!? O to pa ne! Se ga bom z vodko nasekala, pol bodo pa meli.

No ampak saj srotka, ki mi je mail poslala ne ve, v kakem zosu sem.
Kumaričnem.

Pir se prijemlje.
Pa še uspešna nisem.
< Sporočilo je popravil DaisyE -- 5.6.2008 21:19:59 >