writing-img

RE: IVF/ICSI junij

clock-img

06.06.2008, 14:41

clock-img

kajsica

pencil-img

1106

Miš, faca si!!!!

Držim pesti zade danes ob 17.00, potem pa poročaj!!!

clock-img

06.06.2008, 14:44

clock-img

gigi1

pencil-img

8092

Zorica hvala. Žal, ampak tako je.
Čisto normalno je, da te špika, pa te tudi še bo nekaj časa. Pikici si zdej postiljata. Pa trudi jajčniki so še obremenjeni od stimulacije in rabijo kar nekaj pčasa, da se normalizirajo. Ti kar lepo počivaj. Mislim nate in te objemčkam.

Nikoli ne dobiš želje, ne da bi dobil tudi moč, da jo uresničiš.
Vendar moraš vseeno kaj narediti za to.

clock-img

06.06.2008, 14:44

clock-img

mismis

pencil-img

10486

IZVIRNO SPOROČILO: kajsica

Miš, faca si!!!!

če le ne bo prišlo kaj vmes...user posted image

"Če ne moreš pomagati, nagajaj.
Važno je, da si zraven!"

clock-img

06.06.2008, 14:46

clock-img

gigi1

pencil-img

8092

IZVIRNO SPOROČILO: mismis

Miš, faca si!!!!

Ja pismu, glej da ne boš spet nekam zavila na gajbo heinekena. Pol te pa tle čakamo k ene slamnate vdove user posted image . user posted image  za srečo na izpitu

clock-img

06.06.2008, 14:47

clock-img

kajsica

pencil-img

1106

Gigi, ti si prenehala jemati Utrogestan al Dabroston al karkoli že jemlješ???

Ker če si nehala in da res ni vse ok (KAR SAMA NAJBOLJ VEŠ), je velika verjetnost, da bo šlo samo od sebe, kar je dosti bolje. Če pa boš imela res težave, ti jaz toplo priporočam, da greš zjutraj na GK in se jim tam pokažeš, ker če je kaj narobe, lahko ti vedno greš tja k sestram na SIII in bojo one uredile dalje kako in kaj!!!

Sicer je pa bolje, da (če že res moraš) dobiš naravno M, kot da greš na abrazijo, bolje zate in za telo, pa prej lahko greš spet v postopek!!!!

Drži se!!!

clock-img

06.06.2008, 14:47

clock-img

mismis

pencil-img

10486

slamnata vdova danes že mogoče,
boš pa naslednji petek z mano na gajbi ali dveh...

Važno je, da si zraven!"

clock-img

06.06.2008, 14:49

clock-img

kajsica

pencil-img

1106

Packi, ne delita mi luštov, ker jaz pa bom naslednji teden samo na sokecih in brezkofeinski kavi!!!user posted image

Ampak, tudi vsemu ostalemu se bom z veseljem odpovedala, če bosta le pikici z menoj!!!

clock-img

06.06.2008, 14:53

clock-img

gigi1

pencil-img

8092

Kajšica sem že v sredo nehala jemat utrogestan, ker se mi je zdelo, da nima smisla. Saj to je itak samo hormon, ki v bistvo preprečuje SS. Pri meni je jasno, da ni OK in se mi je zdelo brez veze. Tudi jaz upam, da pride user posted image . Vendar kolikor sem slišala, bom tudi če se mi ulije morala na čiščenje. No...bomo videli. Naj se kaj do jutri zjutraj razvije, da grem lahko na GK. Popoldan al pa ponoč bo bolj šit.

Miška, sej v petek bom pa tud js že lahk kej konkretnega ruknila. Gajbe še ne bom prenesla, ker je nekajmesečna abstinenca za mano in ga po mojem zdej ne nesem kej preveč.

clock-img

06.06.2008, 14:55

clock-img

mismis

pencil-img

10486

Packi, ne delita mi luštov, ker jaz pa bom naslednji teden samo na sokecih in brezkofeinski kavi!!!user posted image

Ampak, tudi vsemu ostalemu se bom z veseljem odpovedala, če bosta le pikici z menoj!!!

Kajsica, sej drugače sploh ne maram pira, ampak moram poskrbeti za rast foliklov user posted image user posted image user posted image

Sej drugače bi jaz veliko raje pila sok

< Sporočilo je popravil mismis -- 6.6.2008 14:57:03 >

Važno je, da si zraven!"

clock-img

06.06.2008, 14:58

clock-img

kajsica

pencil-img

1106

Kajsica, sej drugače sploh ne maram pira, ampak moram poskrbeti za rast foliklov user posted image user posted image user posted image

Ja ja, ti kar išči izgovore!!!user posted image user posted image

Priznaj da je haineken zakon in da ga rada kerega spiješ, pa ti bo pol oproščenega!!!

Pa nehaj se motovilit tu okrog sedaj pa raje na izpit misli!!!!user posted image user posted image

clock-img

06.06.2008, 15:00

clock-img

gigi1

pencil-img

8092

Miška ne vem zakaj mam občutek, da je tole ena debela ...? user posted image  user posted image  user posted image  He, he ne maraš...Skor tko se sliš kot, da moških ne maraš user posted image  user posted image  user posted image

Kajšica saj brezalko pa lahko. Saj se ga navadiš. Men je že kar dober ratu.

clock-img

06.06.2008, 15:02

clock-img

mismis

pencil-img

10486

IZVIRNO SPOROČILO: gigi1

Miška ne vem zakaj mam občutek, da je tole ena debela ...? user posted image  user posted image  user posted image  He, he ne maraš...Skor tko se sliš kot, da moških ne maraš user posted image  user posted image  user posted image

Kajšica saj brezalko pa lahko. Saj se ga navadiš. Men je že kar dober ratu.

mismis ne laže, samo prikroji resnico... 

Važno je, da si zraven!"

clock-img

06.06.2008, 15:03

clock-img

mismis

pencil-img

10486

Kje pa je Pikovit danes,

a mislite, da jo kaj čeljust boli, ker je včeraj 5 ur čvekala, pa da zato ne more pisati????

Bogi naš Pikovit

Važno je, da si zraven!"

clock-img

06.06.2008, 15:04

clock-img

ledenka

pencil-img

11848

Miš, faca si!!!!

eh, mišmiš, tebi se pa vedno fuuuuul nasmejim user posted image user posted image user posted image

Никогда и ничего не просите! Никогда и ничего, и в особенности у тех, кто сильнее вас. Сами предложат и сами все дадут!

clock-img

06.06.2008, 15:05

clock-img

gigi1

pencil-img

8092

Oki punčke uživajte. Js spet ponoč nisem nč spala. Sem na pol ure hodila na uro gledat. Grem zdej en buskopan spit pa mal ležat.

Arnejči a kej spiš?

Hedi čakamo na poročilo!

clock-img

06.06.2008, 15:06

clock-img

ledenka

pencil-img

11848

hm, le zakaj tu okol zdaj skačejo svizci, ki zaviojajo čokolade user posted image user posted image user posted image

Никогда и ничего не просите! Никогда и ничего, и в особенности у тех, кто сильнее вас. Сами предложат и сами все дадут!

clock-img

06.06.2008, 15:07

clock-img

mismis

pencil-img

10486

Gigi

lepo počivaj

evo jest tudi zdaj zapuščam moje nedelovno mesto, in grem seksat na faks.

Ker če bo izpit težek, bom tko ali tako naj_ebala

Bad bad mismis

Važno je, da si zraven!"

clock-img

06.06.2008, 15:16

clock-img

Zvezdica

pencil-img

6006

evo jest tudi zdaj zapuščam moje nedelovno mesto, in grem seksat na faks.

Ker če bo izpit težek, bom tko ali tako naj_ebala

Bad bad mismis

user posted image user posted image user posted image user posted image

Srečno na izpitu user posted image user posted image user posted image

i belive i can fly....

clock-img

06.06.2008, 15:18

clock-img

Zvezdica

pencil-img

6006

Gigi, spočij se.

Ledenka, kje se pa tio skrivaš?

Zvezdici je pa slabo, pa zgaga jo peče. Sonček, očitno grem po tvojih stopinjahuser posted image . Sem kot ožeta cunja.

i belive i can fly....

clock-img

06.06.2008, 15:20

clock-img

ledenka

pencil-img

11848

mišmiš, vso srečo na izpitu! user posted image  držim pesti že zdaj!

gigi user posted image user posted image user posted image  joj, punca moja... kaj se tebi dogaja. še vikend preživiš. bodi močna, mislim nate.

clock-img

06.06.2008, 15:23

clock-img

ledenka

pencil-img

11848

zvezdica, danes je naporen dan user posted image   pa predno preberem ve, kar pišete, tudi malce traja user posted image  

< Sporočilo je popravil ledenka -- 6.6.2008 15:24:14 >

clock-img

06.06.2008, 15:37

clock-img

arneja

pencil-img

1919

Izgleda, da se tudi naša Lučka poslavlja user posted image . Imam že rjavo na papirja. Nič, bo treba še enkrat v boj. Komaj čakam, da moj pride domov. Na srečo je šel pa najhujši šok že včeraj mimo, tako da zdajle niti ni take krize. Grem sicer še ven s prijateljico, ki ima dva otročička, pa bo potem verjetno malo kriza, ko nazaj pridem user posted image .

Veš, kaj? Enkrat bo uspelo!!!

clock-img

06.06.2008, 15:39

clock-img

ledenka

pencil-img

11848

arneja, dokler je samo rjavo, to še nič ne pomeni. držim pesti, da se ustavi user posted image user posted image user posted image  naj Lučka ostane pri tebi!

clock-img

06.06.2008, 15:40

clock-img

arneja

pencil-img

1919

Pija, celo navijaški klub, večji od Zelenih zmajev, tokrat ne bo zadržal rdeče grdobe. Ampak jo bo pa jeseni, takrat pa sigurno user posted image . Oblekco novo imam pa res lepo user posted image . Lučka vsekakor ostaja v mojem spominu. Ima na mojem omizju svojo mapco user posted image . Bomo šli pa v boj za Lučko 2 user posted image .

clock-img

06.06.2008, 15:42

clock-img

arneja

pencil-img

1919

Ledenka, hvala za pestke, ampak sem se že kar sprijaznila, da naju zapušča. Ampak enkrat pa vem, da bo ena Lučka samo najina user posted image . Pismo, da ni bil Oliverček, pa je od jeze, ker smo ga imeli za punčko, se odločil nas zapustiti user posted image ?

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem