Ledenka, smo se punce včeraj načvekale, čeprav, ko gledaš njeni dve hčerkici in zraven misliš, ali jih bom ti sploh kdaj imel ... boli, precej boli
.
Gigi, enkrat bomo imele tudi me srečne učke, boš videla
. Čeprav imam jaz trenutno tega sranja vrh glave in še čez.
Hedviga, super velike folikle imaš, tako da zdaj samo pozitivna ostani, ap bo vse šlo po planu
.
Dejzi, si klicala Reša? In če, kaj ti je povedal? Naj ga kličem na mobija ali na stacionarca? Ga je sploh treba klicati, če ne uspe
? Ali spet šele po drugi M pokličeš pa se naročiš za pregled? Daj se javi, veš, da sva v istem sranju, da vsaj poklepetava malo, nama bo takoj lažje
.
Abra, saj bo pa ta oblekca za ta drugo Lučko
. Se je pa zdaj že kar ulilo, je pa kar grdo rjava kri. Upam, da me ne bo zvijalo preveč. Bom kar Naklofenčke s sabo vzela. Joj, pa še tisti pogledi v službi
. Sploh ne mislim razlagat, menda jim bo ja jasno, če ne bom preveč vesela naokoli hodila. Se moram pa bremzati malo, ker kadar sem slabe volje, se znam precej skregati s kom
. Sploh zdaj, ko so takole gofljali naokoli
.
Gigi, ja, je moral biti Oliver
. So mi kar solzice v učke prišle, ko sem prebrala, da praviš, da je Lučka še mali foliklček, ki bo septembra zrastel
. Drži se tudi ti, deluješ zares močna oseba
. Jaz sem pa bolj ena takšna jokica
. Verjetno se bom spet odklopila malo z neta, čeprav po drugi strani, ste pa ve edine, ki razumete, kako zelo hudo je vse tole
. Te je nehalo šraufati? Kot pravijo punce, bi bilo veliko lažje, če bi šlo po naravni poti naprej. Čeprav, da se ne boš ustrašila, to se je moji prijatljici zgodilo, in pogled na tisto, kar pride ven, je kar grozljiv
.
Pikovit, pa saj enkrat se bo prijelo. Ti še ločevalno dieto izvajaš? Jaz bom zdaj po Montignacu začela jesti, ker mi kaj drugega ne preostane. Si moram iti tista od Mišek 13 navodila prebrat
.
Cukica, zakaj za vraga bo pa naslednja bitka šele decembra
?
Hedviga, tebi ne bo noben folikel počil, ker boš stopko dobila, tkao da kar mirno. Večinoma zdravniki vedo, kaj delajo, čeprav vem, da se Cukica trenutno ne strinja.
Sonček, upam, da si danes bolje spala. Jaz zdaj že malo bolj mirno lahko spim. Pa še tole hladno vreme mi kar ustreza. Za spat. Čez dan seveda ne. Pa saj jutri bo menda že sonček
.
Zvezdica, ti izcedki te morajo res hudo strašiti
. Naj že izginejo! Smo pa vodnarji res neka posebna sorta
.
Rubin, ti samo mirno, si takšni lepi pikici dobila, da nima iti kaj narobe
. Jaz nisem nogometna fenica, je pa zato moj nogometni obsedenec
.
Sapi, še ena vodnarčica
.
Mismis, bi šla tudi jaz raje med rožice kot med objemčke
. Super, da ti je šlo na izpitu
.