Dobro jutro! Da zdej ponovim vajo.
Gigi v mislih sem s tabo
naj se ti dan čimprej konča.
Mišmiš, je padla prva špika?
Arneja, super, da si že bolje
. A sem jaz kaj zamešala, a ni bil to tvoj tretji oz. drugi postopek, če prejšnjega ne šteješ? Torej sta samo dva, v tretje gre rado!
A veš, da sploh nisem v sedmih nebesih
skoz se sprašujem, če pikici še srček bije, pa če raste... Najbrž bi morala bit vesela, ker mi ni nič slabo, ker pa ni nobenega očitnega znaka, se pa skoz sprašujem, ali je še vse ok
Pikovitka, pa sej bo tvoje morje tut tiktak tu
Ledenka, jaz sem bla tut čevljarka včasih, pa torbičarka
sem se pa zadnje dve, tri leti zeloo umirila
nisem pa nikoli kupovala elegantnih čevljev z vrtoglavo peto, nujno pa čimbolj barvaste
Mišek, zdej se mi sploh nč posebnega ne dogaja, se mi sploh ne zdi, da sem noseča. Lahko bi tut samo rekla, da sem se kar tko fejst zredila. Zdej ena dva dni mi je res vse čudno, al pa sem se že navadila... lačna sem pa res ful in ko me prime, moram takoj jest. Včeraj sem se spet češenj ful najedla, zato nisem ravno prepričana od česa so tisti prdci
Ladjice sem si pa pogledala, so kar malo beneškim podobne, kajne?
WP, torej si zdaj na novi lokaciji? Zame tko ni panike, še dolgo ne bom alkohola pila
Hedviga
za stopko. Tole pa prav lepo zgleda! Upam, da si si jo dobro zapičila, brez modric.
Sluzi je pa zdaj ful, ker si tik pred ovulacijo in to krepko, s tolikimi folikli, čisto normalna zadeva
Zvezdica, danes bosta
utripala! Izcedki so pri naših dvojnih nosečkah čist normalna stvar. Držim pesti!
Mi smo pa včeraj tudi ful pohajali, sva morala
malo na izlet peljat. Ta teden bo počas že treba it v šoping. Pa sej mi najbrž ni treba še čisto nosečniških hlač že kupovat? Si bom za začetek najbrž raj eno cifro večje, naj pač zgleda, da sem se zredila. Za nosečniške kroje se mi zdi še ful zgodi. To, da me vse tišči, tko ni kriva pikica, zdej je še tko mejhna. Sej ne vem, al toliko preveč pojem, so to krivi še hormoni, al kaj? To namreč res ni normalno. Zadnjič je blo tudi podobno. MI je Reš pustil v vsakem jajčniku po en grozd malih foliklov, ki niso bli za spunktirat. Je možno, da so ti zdej zrastli in me napihujejo? Manj jest pa tut ne morem, ker se mi kar vrtet začne. Ma ja, bo že. Bom pa med bolj debelimi nosečkami.