PUNCE MOJE DRAGE...
To ne moreš verjet!!!!!!! Ko bo katera izmed vas pisala diplomo, upam, da ne bo imela takšnih štorij kot jst... Včeraj sm popravila diplomsko do konca in dans sm jo nesla vezat. Preden sem jo nesla vezat, sem še enkrat temeljito pregledala, če je res vse ok. Diplomo sm pisala v word 2003. Pa prnesem tja v papirnco modelu USB ključ, in ko je zadevo vrgu gor, je vse razmetalo... ker ima word 2007. Povedala sem mu, da diplomo rabm najkasneje do petka.... Potem pa mi je reku, da so problem platnice (print in vezava ne toliko). In, da naj nekaj uredim z diplomo, da ne bo njemu tko razmetal... sicer ne vem kak bom to uredila ampak zdajle grem zadevo rihtat... ker morm jutr nujn to oddat... KDAJ BO KONEC TEGA!?!
Aja, vam še dolgujem vtise od Busha... Ja, nism ga videla.... sm pa videla avto
Bilo pa je zeloooooooooooooooooooooooooooooooooo vročeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee... dol nam je teklo... lačni smo bili, žejni smo bili.... na wc v 11 urah samo enkrat, saj je težko zapustit delovno mesto v takšnih okoliščinah (na takšni stopnji varnosti kot je bilo to varovanje)... Skratka, naj še kdo reče, da policisti uživamo (nič ne delamo, sedimo v avtih (grejemo, se klimatiziramo), in podobne izjave..., saj smo včeraj, kot že mnogokrat prej na drugačen način, dokazali, da temu ni tako....
Ja, bilo pa je nekako takole... SKoraj vsak ta drug mi je pohupal (pa saj imajo policistke tudi v LJ??? Bi človk zastopu, če jih neb blo... ane), eni so pristopili in me osvajali (en mi je hotu dat uro... (da ne bo pomote, nism sprejela (darila javnim uslužbencem...)), drugi so hoteli telefonsko, tretji so mi hoteli dat naslov... Jst pa sm vsem pokazala le svoj zaročni prstan....
Bili pa so tudi takšni, ki ne j..... besede (beri ukaza) policista.... S tem samo kažejo svojo kulturo.... Ja, stali smo od 7.00 zjutraj do 16.00 ure... in imeli solarij zastonj...
... nas je lepo sonček mal zapekel... No, to so včerajšnji vtisi... Aja, le še to... stala sem v križišču Celovške, Gasilske in Tržne ulice (blizu gospodarske zbornice), če se je katera mogoče vozila tam mimo??????
Dans sm gledala razpored za naprej... in morm rečt, da mi je šef lep razpored dela napisal (drug teden sm torek prosta, sredo imam krvodajalsko (vedno grem) in četrtek prosta.... no, mi je pa jasn, da temu sledi deloven vikend...). Ta vikend pa greva z mojim v MB na letalski miting... By the way.. moj je nor na letala.. tudi sam leta z jadralnim padalom... Čeprav mi to ni všeč zaradi nesreč , ki so... roko na srce, nekaj časa bi ga še rada gledala....
KAJŠICA... ČESTITAM! Res ti privoščim, da pikici ostaneta pri tebi! Si zaslužiš!!! Ja, jst sm se pa kr znajdla iz opisa poti, ki so ga dale iz smeri LJ v smeri Črnuč... tko, da ni panike... bova skupaj našli... se bova zmenli... ampak ne bova mogli z istim avtom, ker grem jst potem v nočno (delam od 21.00 ure pa do 2.00)... No, glede na to, da sm drug tedn kar tri dni prosta (en dan je sicer krvodajalska...), pa se bova zmenli...
MISMIS... brez skrbi... kaj vse dela folk ko ni WP na cesti...
dans sm gledala poročila, kaj sta povedala naš minister Mate in minister za promet... (da je prometnih nesreč s smrtnim izidom manj, vzrok temu pa je nov zakon; da so ohranili od 5-10 življenj)... Moje mnenje je, da je to metanje peska v oči... Če se spomnimo leta 2005, ko je bil sprejet nov zakon, je ta učinkoval le slabe pol leta potem, pa je spet šlo vse navzdol... In mislm, da bo temu tako tudi sedaj... Moje mnenje je, da zakon ni prava rešitev, in ni prava rešitev, da je v ta problem vključeno predvsem Ministrstvo za promet in notranje zadeve... Menim, da bi se morali vključiti tudi Ministrstvo za zdravje, za šolstvo, itd.... Predvsem pa spremeniti prometno kulturo Slovencev, ki je, roko na srce, zelo nizka... To vidim in zaznam iz dneva v dan.... Da ne govorim o deležu alkoholiziranih oseb na cesti... In pa nenazadnje tudi podatke o hudo ali lahko telesno poškodovanih.. Narobe je, da prometno varnost ocenjujemo po številu mrtvih oseb v prometnih nesrečah... Menim, da bi morali bolje zajeti tudi npr. hudo telesno poškodovane osebe... (posledica: okrevanje poškodovanega in puščene posledice od poškodb, prizadetost ljudi (npr. bližnjih) in pa nenazadnje povzročeni stroški (npr. stroški zdravljenja),...). No, to je le moje skromno mnenje, ki ga podajam kot državljanka RS in NE KOT POLICISTKA...
Kaj pa vi menite?
Danes vas ne bom poimenovala.... spet sem porabila kar nekaj časa, da sm vas brala... pridne, pridne.... vse, ki imate te dni UZ .. želim vam vso srečo... trepetalke... držim pesti, da ostanejo pri vas (vse si to zaslužite), nosečke... čuvajte na svoje pikice.. in tiste, ki čakamo na nov postopek... tudi nam bo uspelo!!!!!
lp
p.s. grem popravt zdaj to hudimano reč (beri diplomsko)....