IZVIRNO SPOROČILO: babysolza
ojla,
z mano ni še nič. Sem imela zjutraj CTG, neki sicer 'miga', sam MV je zaprt in v ponedeljek nazaj. Je pa moj pregled trajal 3,5 ure! Ob 7-ih sem bila na CTG, nato pa do 10.30 čakala tiste 2 minuti. Moj lubi je čisto že znorel in jih šel mal nazjat, da so se končno spomnili na nas, 3 nosečnice čez rok, ki smo čakale tam.
Uglavnem, sem bila tolk jezna, da sem še na Didlino pozabla.
Potem pa v avtu, ko želim prebrati, kaj mi je napisal v knjižico ugotovim, da to sploh ni moja materinska!
In smo leteli nazaj, jo hvala bogu dobili (vse skupi 2 km poti je trajalo 1 uro, ker je v Postojni fešta od Mercatorja in je obsedeno stanje).
Ampak hvala bogu - tako sem se spomnila in šla pogledat Didlino za minutko. Sara je pravi cukrček, bjondica mala.
Didlinaa je ful zadovoljna, da je za njo, je imela mal komplikacij, ma to bo že sama povedala, ko/če bo želela. Mi je pa zabičala, da moram vzet EA, ker je zakon in nič ne čutiš bolečin!!!
Sva se tud že zmenli, da bova naslednji teden cimri, Mojca ulet še ti!
Šibam, se javim še potem.
Babysolza to mi je pa ful znano, čakanje......jaz sem 9 dni hodila vsak dan dol. Pa to konec decembra. Pa so me vsakič domov poslali. grrr.Ja smo a bile tut takrat ene 3 ko smo vsak dan hodile
Pri nas danes ne bo nič,

je sicer priden, ampak, sem glih pred nekaj minutami mojemu

rekla da se v tem trenutku počutim manj

ko na začetku. Sicer pa moram počakat na 19.6 ker komaj takrat gre na dopust in bo imal čas zame.
Sicer sem se pa dans itak vstrašila gneče, smo šli domov pa pogledam proti cestninski postaji LOG pa so že v Brezovci avti v koloni stali za smer morja. A
katera ve, kaj narediti če me kaj takega doleti? Moj

je rekel rešilca poklicat, da lahko gre mimo. Jaz pa res ne vem.
Kaj se pa tiče EA....če uspem do postojne, ne mislim bit pogumna, kr nima smisla. Sem prvič rodila z EA in je bil zakon. Čeprav šivi so pol boleli ampak jaz ne mislim bit heroj, pa tut manj materinsko se nisem počutila ker sem imela EA ali ker sem bila v PO ponoči brez

. To mi je namreč rekla ena sosolka iz Gimnazije, ki je junaško rojevala v Mariboru.