Evo imam par minut časa,za pisanje,Maj se igra pri sosedu,Enej je šel na sprehod z dedijem in babico na njivo,Lun pridno spi v dnevni sobi na fotelu-me spominja na očija,ko vedno zaspi pred tv,in je pravi mini oči,jaz pa sem zlikala ene tri pralne stroje,zdej pa čakam ,da se zbudi in greva ven na sonček,v vozeka in bo tam spal do večera,kok prav pride dežna prevleka,tud če mal zapiha je zaščiten in je lahko zunaj.
Drugače pa vidim,da se je dogajanje kar mal ustavlo,ampak saj bo prihaja luna,luna,pa vam bo dala vetra,takrat boste pa vse naenkrat rodile.
Nya.....lepa dekca,pridna sodelavka,in upam ,da si bolje voje kot si bla zjutraj...
zimska.....a si ti tud dolenjka,če si iz katerega konca,se bomo potem lahko zmenle za vozičkanje z našimi bebiyi
A.S......upam,da ti je vročina že padla,mogoče pa so to samo hormoni,če te je pa strah pa kar pokliči svojo g.pa ti bodo svetovali kako naprej,samo ne špilaj se heroja ,ok. drugač bo pa vse v redu
Ostale pa bodte fajn in pobožajte svoji buhijemjaz ga resnično že pogrešam,res je to eno blaženo stanje,ko imaš dete v trebuhu,a ko pride ven potem je