joj, samo malo me ni, pa že nove 3 strani.
polly80 - ja, sem vidla, da sem zabluzila. Sorry. Saj ni napačna informacija, samo preuranjena
Kaja - ful vesela, da sta oba z malim dobro. Kako pa to, da so ti še pred rokom dali tableto?
verjetno nisi prebrala - v 37. tednu se je tudi moja obrnila na glavo. Bomo videli, kako bo pa porod.
nya - nič ne prehitevam po desni, kje pa. še 3 tedne.
Me pa zadnje dni kar boli spodaj kost. Morda bo kaj prej. Včeraj mi je G naredila samo Uz, nič pa ni preverila, če sem kaj odprta...
Da ne boste mislile, da sem šla rodit... - problem je sedaj, ker zaradi nedavne selitve z mojim v hiši še zmeraj nimava interneta - ne vem, kdaj bo, ker si rihtava siol trio, pa to menda fuuul traja. Tako da vas berem samo, ko sem v službi, pa še to sem danes zadnjič. Tako da, ne vem, ali je katera zainteresirana, da vam sporočim, ko bo porod za mano - potem bi prosila, če mi na zs pošlje gsm številko, pa bom z veseljem sporočila (ker osebno ne poznam nobene forumašice). Pa vseeno upam, da bo internet čimprej (čeprav pravijo, da moraš na mobitelu imeti prav veze, sicer traja pol leta
) - da se vam pridružim pri mamicah.