Zadnji članki

Igre z dojenčkom za spodbujanje govora
Čeprav otrok še ni spregovoril niti besede, se lahko \"pogovarjamo\" tudi z zelo majhnim dojenčko...
Motorika in razvoj

Majhne skrivnosti za lažji porod
Spoznajte trike, ki lahko ženskam pred in med porodom zelo pomagajo!
Priprave na porod
DARILNI PAKETI
Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.
Klikni in izberi svoj darilni paket!

...jst pa kurim kot nora
...sploh pa ko se naglas smejčka se pa itak kr topim zraven
. Mah, sej vem, spet paničarim
...glede gledanja v oči,sem ravno zadnjič brala da dojenčki svojo mamico v tem obdobju pogledajo le nekajkrat za par sekund,medtem ko bodo nekoga ki ga niso tako navajeni gledali večkrat...tko da po moje ni to da nebi videl...moj mali tud atija bolj gleda se ga ogleduje k mene ma non stop na vidnem polju pa me je navajen in nagledan,pa morem prav kaj nardit da dobim njegovo pozornost...punce moj se mora učit,tko da če me ne zmanjka pridem pol nazaj,drgač sem pa zjutraj tu,kuham kavico za vas
na fešto, ta preklet debil od soseda se pa spet dere...jojojojojojoj, za znort!!!
. sicer pa otroci do drugega leta starosti naj bi videli auro- svetlobo okoli nas in potem tja gledajo. Naša to skoz gleda- mimo nas in včasih se zagleda v eno prazno točko in se smeji kot norc in še vriska zraven- kot da bi se z nekom pogovarjala