IZVIRNO SPOROČILO: marty5
drugač pa če bom še kdaj na tem da grem v rim bom probala dobit kakšno ultivo al pa epiduralno...
ja, s tem, da naj prime
, ker jaz sem EA imela, ampak ni prijela ali je niso ok vstavili....
Mi pa bomo že danes šli 5 min ven na balkon, jutri 10, v soboto pa že eno krajšo rundo z vozičkom. Patronažna je rekla, da je ok.
Ninazwerina, a uporabljaš kaj ležalnik za
? Kje jo imaš čez dan? Mi zaenkrat prakticiramo zibko v dnevni čez dan, samo počasi počasi, ko bo vse več buden, mu bo dolgčas...
ne za enkrat ga še ne uporabljam ker ga tut nimam,bom pa k bo mal več budna premisnla če ga bomo nabavli al pa kakšen igralni center,za enkrat itak skos spi pa je pa serje

, čez dan je pa najrajš kr v vozičku/košari,v zibki pa noče bit -se skos zbuja,ponoči pa pančka v svoji postlci...
dans je bla patronažka pr nas in se tamala ni kej dost zredila je rekla da mormo več jest

ne vem ona je na tri ure ker ji tko paše,kaj naj jo budim

,dodajat ji ne mislm k mam že tko preveč mleka k ga ne uspe sploh spit pa že tko delam tko da jo umes grem previt da se zbudi pa še je in ker nism bla dost previdna so se mi že začeli znaki mestitisa,dojki predvsem leva me ob strani svinjsko bolita včeri se mi je pa hotl neki vrtet in glavo mi je skor raznesl,tko da dans že cel dan praznim dojki,da ja nebi šlo naprej ker je to potem baje konec z dojenjem,jutri upam da dobim pumpico-pol bo lažje upam...
aja pa rekla je da če mam kje kakšno kolegico da morm nujno na kavico in se mal odtrgat od 4 sten in pol je še moj bil takoj za da jo naj podojim in odfrčim da jo bo že on tačas pomirku

sam pol ni blo nč s tega, sm pa za jutri zmenjena za en krajši sok
pa dobili sva zeleno luč za sprehod za začetek 15 min + rekla je da ji morm dat kapo gor k je tok čudn zuni
< Sporočilo je popravil nInAzWeRiNa -- 5.6.2008 19:50:13 >
24.5.2008/9:10