Živjo punce,
bom komentirala po spominu, upam da ne bom vse zamešala.
Dopust na slo obali - enkrat davno sem bila v kampu v Luciji in so imeli te avtomobilčke čisto tam blizu (kjer je tista gokard steza). Sam to je blo vsaj 10 let nazaj, tako da možno, da se je vmes kaj spremenilo.
kg-kriza.. sicer sem samo na 1+,pa vseeno..šlauh okrog trebuha tak,da mi nobene hlače niso prav. .pa gin.je rekel,da po cr 3 mesece ne smem delat trebušnjakov (kar je sicer ok izgovor ),pa ker dojim,moram veliko jest (kar je tudi ok izgovor ) ,vendar bi rada,da bi ta šlauh kar čudežno izginil..
Lunca mislim da je tud jamrala nad trebuhom? Ej, a to ne misli it nič dol?

Jaz sem tudi vsaj par mesecev noseča, čeprav počasi mislim da gre dol. Očitno je to res povezano tud z dojenjem, ker midve se polno dojiva komaj kake 3 tedne in od takrat se mi zdi, da ga počaaaasiiiiiiii zmanjkuje. Sicer sem pa še na +3, čez stegna sem kot prej, boki so mal širši, trebuh pa ... Sem ravno včeraj sklenila, da moram probat, do kje spravim stare kavbojke nase. Sam se bojim, da bom žalostna, pa raje ne probam.
Hrana - jaz jem skoraj vse in posledice so očitne - Sabina je kot najstnica, polna mozoljev. Sam zdaj je problem, ker ne vem, po čem jih je dobila in ne vem, kaj moram nehat jest.

Sladkarij pa ne pojem ravno veliko, tako da tistima dvema koščkoma domačice na dan se pa ne mislim odpovedat!
In seveda - BRAVO in ČESTITKE za vse rojstne dneve - mamic in princev in princesk!