cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

RE: junijski princi in princeske 2008

clock-img

19.08.2008, 12:17

clock-img

lunca14

pencil-img

4037

IZVIRNO SPOROČILO: mtinca1

Oj mamice!
vidim, da ste imele danes kofetkanje v LJ user posted image user posted image user posted image ; mi gremo dans tud v LJ, ampak popoldan user posted image !
ponoči še vedno spimo super - spimo cca. od pol desetih do pol šestih.

zadnje dni opažam, da so nam začeli malo odpadat laski. upam, da ne bodo vsi, ker se bomo res težko navadili naše punčke brez laskov.

aja, nya - hvala za link-ogledalce. bom danes pogledala v LJ, če bomo šli v bc, ker jih je v nm zmanjkalo. za kako dolgo pa greš na morje? me zanima, ker nas verjetno ne bo v NM po 10.sept., bi pa ful rada videla še ostale sončke dolenjk-lunca, a.s., tako da bi blo fajn, če bi se lahko dobile enkrat do desetega user posted image .

Žiga ima pri dveh mesecih že 6390 g -Kaja dodajam na seznam in ima 63 cm-ja ni kej imamo pač velike otroke.

bravo lonapo user posted image user posted image user posted image !!! še en korenjak!

Kam pa grešuser posted image ,a boš zapustila dolenjsko prestolnico,no vsekakor se moramo dobit,enkrat v začetku septembra,ko bo še toplo user posted image user posted image user posted image

Dan mi lepšajo moji trije sončki.

clock-img

19.08.2008, 12:18

clock-img

lunca14

pencil-img

4037

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image saj veste zakajuser posted image user posted image

Dan mi lepšajo moji trije sončki.

clock-img

19.08.2008, 13:51

clock-img

*anamor*

pencil-img

1068

Haj,

jaz sem se pa danes dobila z Bistrčankami in je bilo super. Fajn je da lahko malo poklepetaš in da spoznaš nove punce.
Mi smo danes tudi spali do 3.40 in nato do 7.30 nato pa še do 9.30. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Zdi pa se mi, da nebom več imela dolgo mleka, ker imam čisto mehke prsi. Upam, da se motim.

Sinek moj je najvecji zaklad v mojem zivljenju

clock-img

19.08.2008, 13:52

clock-img

sasa.vracko

pencil-img

1085

zadnje dni opažam, da so nam začeli malo odpadat laski. upam, da ne bodo vsi, ker se bomo res težko navadili naše punčke brez laskov.

IZVIRNO SPOROČILO: mtinca1

Našemu Lukcu že kaka dva tedna odpadajo laski, vsak dan in so mu že ful šli dol, ma pa spodaj veliko novih, tamladih, tko da mu bojo kmal zrasli novi, no upam user posted image  

clock-img

19.08.2008, 13:53

clock-img

sasa.vracko

pencil-img

1085

No, mal sem zašuštrala z okvirčki ...  user posted image

clock-img

19.08.2008, 13:55

clock-img

sasa.vracko

pencil-img

1085

Kaja 08 - user posted image  za slikce, ja tvoj Žiga je res luškan, a mate igralni center vidim?! Mi smo ga dobil za darilo od žlahte, mamo Gymini od Tiny Love, pa ga še nisem odpakirala, se mi zdi, da mu še ni neki aktualn. Bomo jesen in pozim to ful zaštartal.

clock-img

19.08.2008, 14:00

clock-img

sasa.vracko

pencil-img

1085

user posted image  tegale mamo, no bolj slabo se vidi

clock-img

19.08.2008, 14:05

clock-img

sasa.vracko

pencil-img

1085

Sicer vidim, da mam zdej pa js monolog, pa vseeno, a je že katera urejala otroški dodatek? Js sm oddala vlogo na CSD, zdej moram pa zato, ker nisva poročena, še na sodišče v Celje in tam oddat vlogo za preživnino, oziroma nekaj podobnega in to kopijo odnest na CSD, do takrat zadeva miruje. Potem bova oba klicana na sodišče, kjer bova morala se dogovorit glede preživnine, domnevam... Potem, ko bo vse urejeno, pa dobim otroški dodatek, tudi za nazaj, od rojstva naprej. Kakšna procedura, kot da bom prejemala miljone... Kolegica, ki ma podobno plačo kot js, dobi 42 evrov!!! Sem mislila, da se šali, to je glih za tri pakete plenic, sram jih je lahko!!! Pa tak postopek dolgovezen! user posted image

clock-img

19.08.2008, 14:09

clock-img

mtinca1

pencil-img

1207

Kam pa greš ,a boš zapustila dolenjsko prestolnico,

iz dolenjske na štajersko. ma moj dopust, pa mislim, da bova do konca septembra pretežno gor. potem pa nazaj.

clock-img

19.08.2008, 14:13

clock-img

mtinca1

pencil-img

1207

jaz sem se pa danes dobila z Bistrčankami in je bilo super. Fajn je da lahko malo poklepetaš in da spoznaš nove punce.

ROMY - a misliš to slov.bistrica? a se boste še kaj dobile v septembru, ker jaz bom tam po desetem sept.? joj, dans si pa sam ene "zmenke" rihtam.

clock-img

19.08.2008, 14:20

clock-img

*Mojca*

pencil-img

3742

IZVIRNO SPOROČILO: sasa.vracko

Sicer vidim, da mam zdej pa js monolog, pa vseeno, a je že katera urejala otroški dodatek? Js sm oddala vlogo na CSD, zdej moram pa zato, ker nisva poročena, še na sodišče v Celje in tam oddat vlogo za preživnino, oziroma nekaj podobnega in to kopijo odnest na CSD, do takrat zadeva miruje. Potem bova oba klicana na sodišče, kjer bova morala se dogovorit glede preživnine, domnevam... Potem, ko bo vse urejeno, pa dobim otroški dodatek, tudi za nazaj, od rojstva naprej. Kakšna procedura, kot da bom prejemala miljone... Kolegica, ki ma podobno plačo kot js, dobi 42 evrov!!! Sem mislila, da se šali, to je glih za tri pakete plenic, sram jih je lahko!!! Pa tak postopek dolgovezen! user posted image

Midva tudi nisva poročena pa sem dobila odločbo da dobim otroški dodatek. Nikjer nobenega sodišča user posted image

Follow your dreams and keep on trying...

Luka, 24.6.2008
Sara, 26.12.2009

clock-img

19.08.2008, 14:20

clock-img

Kaja08

pencil-img

2028

IZVIRNO SPOROČILO: sasa.vracko

user posted image user posted image user posted image  jst sem šla na csd, oddala pildek za otroški dodatek in ta mesec dobila za 3 mesece nazaj. 42 eurov - kaj bi dala za njih...jaz dobim pol manj user posted image

Žiga je car!

clock-img

19.08.2008, 14:21

clock-img

Kaja08

pencil-img

2028

Mojca, mi imamo Plivit D3 kapljice in nimamo nobenih problemov. Po AD3 je pa imel tudi krče, pa še kakat ni mogel - ga je čisto zaprlo.

IZVIRNO SPOROČILO: Tina 28

ooo Kaja...kok je fleten...moja nima pa še nobenga snubca, k so vsi v Izabelo zaljubljeni, pa se bo marbit on začela za fante grebst...ji bom priporočila vašga tamavčkauser posted image user posted image user posted image

O hvala, hvala user posted image  Sicer pa ni problema - Žiga bo z veseljem pogledal tudi za vašo bejbo user posted image

Žiga je car!

clock-img

19.08.2008, 14:22

clock-img

*Mojca*

pencil-img

3742

saša: a ste prijavljena na istem naslovu in ali je oče priznal otroka?

Luka, 24.6.2008
Sara, 26.12.2009

clock-img

19.08.2008, 14:25

clock-img

*Mojca*

pencil-img

3742

Kaja danes sem skenslala AD3. V petek grem po italijanske. Še danes se mi zdi da je malo zaprt zarad tega hudiča user posted image user posted image user posted image

Luka, 24.6.2008
Sara, 26.12.2009

clock-img

19.08.2008, 14:27

clock-img

sasa.vracko

pencil-img

1085

Nisva prijavljena na istem naslovu, mogoče je to problem?! Ja, očetovstvo je priznal, sva morala oba nekaj podpisat od CSD, da se strinjava, da je on oče otroka in tudi na rojstnem listu je on napisan.

clock-img

19.08.2008, 14:28

clock-img

*Mojca*

pencil-img

3742

Mogoče je to problem ja, da se ti smatraš kot samohranilka. Ker midva sva prijavljena na istem naslovu in ni bilo nobenih problemov.

Luka, 24.6.2008
Sara, 26.12.2009

clock-img

19.08.2008, 14:29

clock-img

sasa.vracko

pencil-img

1085

Ja, sej če bom js morala njegovo plačo vpisat, bom verjetn tud dobila minimum, mislim da je okol 20 evrov, sm naredila informativni izračun, ko ga majo na netu CSD Šiška ...user posted image

clock-img

19.08.2008, 14:31

clock-img

sasa.vracko

pencil-img

1085

IZVIRNO SPOROČILO: *Mojca*

Mogoče je to problem ja, da se ti smatraš kot samohranilka. Ker midva sva prijavljena na istem naslovu in ni bilo nobenih problemov.

Ja, verjetno, ker sem js še kar na domačem naslovu prijavljena, še nisem na novem naslovu

clock-img

19.08.2008, 14:31

clock-img

*Mojca*

pencil-img

3742

No no, potem bo verjetno to to. Ma ja, s temi otroškimi dodatki je res sranje. Se ti zdi zamalo, ampak boljše kot nič...
Če bosta na istem naslovu boš morala pa dat njegovo plačo zraven.

< Sporočilo je popravil *Mojca* -- 19.8.2008 14:32:28 >

Luka, 24.6.2008
Sara, 26.12.2009

clock-img

19.08.2008, 14:32

clock-img

Kaja08

pencil-img

2028

Ja jst sm tud njegovo plačo vpisala... Čeprav nisva prijavljena na istem naslovu, se nisem opredelila kot samohranilka

Žiga je car!

clock-img

19.08.2008, 14:33

clock-img

*Mojca*

pencil-img

3742

IZVIRNO SPOROČILO: Kaja08

Ja jst sm tud njegovo plačo vpisala... Čeprav nisva prijavljena na istem naslovu, se nisem opredelila kot samohranilka

Pol je to odvisno od tega kako se opredeliš? In če hočeš malo zblefirat moraš na sodišče...

Luka, 24.6.2008
Sara, 26.12.2009

clock-img

19.08.2008, 14:40

clock-img

Tina 28

pencil-img

2608

Saša...a hočeš prikazat kot da si samohranilka?   Verjemi, kaj velik od tega ne boš imela (nekaj že, ampak vendarle?)
Ko sva se z bivšim razlša, mi je na ta račun padel vrtec za 1 plačilni razred dodatkov pa tud ni blo velik več?
Če pa se ti splača,, pa pazi komu razlagaš!!!Na svetu je polno nevoščljivih čvek.user posted image

clock-img

19.08.2008, 14:42

clock-img

Tina 28

pencil-img

2608

Midva tud nisva na istem naslovu pa nisem komplicirala, ker na polah ni treba posebej pisati očetovega naslova!

clock-img

19.08.2008, 14:59

clock-img

*anamor*

pencil-img

1068

mtinca - ja v Slov. Bistrici. Kaj se boš priselila v Bistrico? Super še ena nova znanka.

Sinek moj je najvecji zaklad v mojem zivljenju

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem