Jutro punce....ker vem ,da bom potrebovala dolgo časa , da vas trebuškarce pokomentiram, bom kar raje začela......
Še enkrat hvala vsem za čestitke....je bil res lep dan, zvečer smo dobili še obiske in smo se zaklepetali do punuči.....sem bla full vesela, ker mi manjka takih druženj.....
KAtjuša...samo tole bom pokomentirala o moji mamici .....ker se še vedno ne morem veliko o tem pogovarjat.....ne gre toliko zato, da nisem vedla, kaj imam, ker sem že od nekdaj zavedala, da je zlata (kljub parim dogodkom, ki so naju mau ločle, kljub temu, dami je šla včasih tolk na živce, daje bila kar kriza....najbrž sem šla jst tudi njej
) in da ni nikogar ki bi imel na svetu raje oz. ne bi storil zame toliko kot ona.....res je bila carica......no, še vedno je....In ob takih trenutkih, kot so praznovanja, ko vem, da bi se na točno uro mojega rojstva odprla vrata in ona bi mi tam zapela vse najboljše, za kosilo bi mi skuhala špinačo in nasploh bi se potrudila, da bi bil dan moj...me še bolj boli....in njeni rojstni dnevi, kake so bile to žurke.....ah ja.....kaj bi dala da bi se ji lahko še enkrat stisnla v naročje, ona pa bi me božala po glavi-..... zdej bom pa nehala , ker že orenk cmeram......
Sunny...sem vedla, da če bom dobr pestke držala , da boš lahko kaj našla zase.....čestitke.....
Majchy...in ,a sta krstila jogije??
Raisa...čestitke za
in dobrodošla med trebuškarcami
Čestitke za
Cati....čestitke za uspešen pregled
Čestitke tudi za zvezdico, ti klepetulja
Deja...superca za vožiček,,,nam boš kako slikico ferrarija nalepla..
Kolumbo..še enkrat čestitke za princesko
Bogi bratec, čist utrujen...si a dobra sestrica ko ga tak pedenaš....super
Zganjam fovšarijo za nakupe
Izidora...čestitke za
in dobrodošla med trebuškarcami
da se vse srečno konča...
ČE smem vprašat, kako je pa ime tvojima škratkoma?
Cita...lepo zrihtaj....
Reckova...čestitke za uspešen pregled.....midva greva skupaj na morfologijo, ker je to po nuhalni ŠE edini UZ, kjer je on prisoten.....
Petrap....sta bila zelo lepa, no še vedno najbrž sta
Super lepa slikica, prav taka za v en fensi šmensi okvir......
mala*...čestitke za uspešen pregled
...upam ,da so bili piškotki dobri....pa da si kakšne pustila v trgovini še zame
KAyica...jst bi G potožila o svojih strahovih, in bi jo prosila, da me prgleda tam doli- ta vrat pa te zadeve, ki te skrbijo...če pa me nebi uslišala, bi pa mojga not poslala, ker njega bolj posluša kot mene
...definitivno ti pa svetujem, da čim manj beri o takšnih zadevah ,ker ti v tem stanju vse pride do živega.....pozitivizem in dobra volja nas bosta popeljala skozi nosečnost, porod in do štručke (ali dveh
)
Witto...čestitke za uspešen pregled
za punčko bomo pa držali pestke, da ji ne bo pipi zrastel
Pikica...a veš ,da sem glih razmišljala o tem,kako je naša dvojna trebuškarca....Čestitke za vpis v 3. letnik, pridna si ni kaj!!!!
Čestitke za uspešen pregled
Kako imaš pa že velik trebušček??
KAtjuša...pa si le dočakala pregled!!!!!Lepo se imejte in brez skrbi....tudi nadomestna zna vse lepo pogledat...samo zaupaj
Birdy...vi ste pravi peki postali....njami ni ga lepšega kot svež kruh