Balonchy, zaenkrat furam trenirko

Sej sem rekla da rabm oktobra za faks

Ne, resno, v sredo jih bom sprobala
Hodm pa na teološko, pa upam da končno spravm ta prvi letnik skup. Do zdej nisem bla prov nč pridna

Prvo leto ko sem šla sem zanosila z Neli in sem pol raj prek študenta delala kot da bi študirala, pol sem mela status mirovanja, zdej pa spet. Pa bom vidla kaj se bo dal zment glede na to da je letnik do septembra, jst pa februarja rodim. Namreč pri nas moraš NUJNO bit na predavanjih, ni une varjante, aha, to predavanje moram it, tle mi pa ni treba bit. Pri nas so čist vsa predavanja obvezna

Ampak upam da se bom zmenila da bom po februarju sam seminarske hodila zagovarjat pa na izpite... Če se bo dalo zment.
Te kavbojke k ma Sunny, to je pomoje isti sistem kot tist Balonchy k sem jih mela jst takat ko smo se dobil. Se spomnš k sem ti kazala?
Tko ti povem, men je tole na ta elastičen trak (take kot si mi ti dala) velik bolj. Kwer sem že tko bolj okrogla in ko sem mela še buši, mislim nosečniški, mi ta sistem s štrikcom ni šel več na rit, premal placa je blo. Pa bolj me je vezal čez trebuh. Verjetn pa če nimaš velzga trebuha da so te na štrikec prov fajn, men pa sej pravm niso prov nč pasale.
Lev- 3.12.2010