vreme prav smotano pa še hladno po vrhu jaz pa že tko in tko zmrzljiva
Jaz pa tako uživam , ko končno ni več vročine - res jo težko prenašam. Danes mi je pa super. Sem v službi v kavbojkah in majici z dolgimi rokavi, zatekam nikamor nič - imam drugače probleme z zatekanjem v eno nogo (od prejšnje nosečnosti, pa noben ne ve vzroka - očitno me bo za vedno matralo

).
Sunny24, no, a potem sva enako noseči? Bomo viedli, kaj bo čez 3 tedne povedala moja G. Jaz predvsem upam samo to, da je vse v redu. Kot rečeno pa zaradi mojega visokega pritiska pričakujem, da bom rodila kaj prej - kot prvič, ko sem namesto februarčka dobila januarčka

.
Pa moj malček že 3 dni prav lepo spi in sem tudi jaz spočita - prej je imel kar nekaj dni zapored neke hude fore, da nisem potem nič spala.
Imate ve tudi kakšne podobneprobleme? Ko se ponoči zbudim, ne morem zaspati nazaj. Pa povšter, ki mi je bil prej OK, mi je zdaj kar naenkrat previsok - moram it drugega nabavit.
Anonimnost - mah, mi je prav glupo ves čas tam gor klikat in zagotovo bom 1x pozabila. Ampak mojim čvekam na Čvekanju o otrocih nisme še nič povedala, pa ne želim, da me prej najdejo tu, kot pa jim sama povem. Počakam do potrditve, da je vse OK, potem se pa začnem hvalit naokrog
Ne vem, kako čudno sem računala prejšnjič moj PDP, ampak po zdajšnjem izračunu naj bi bil 26.2. - lahko katera popravi? Po pregledu pri G pa sporočim, če bo kakšna sprememba.
LP
A