writing-img

RE: februarčice 2009

clock-img

04.08.2008, 20:45

clock-img

sunny24

pencil-img

5986

timy, bravo za lepo Ns user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Katjusa, ti pa kar take načrte že delaš? Itak, da vam bova pokazala, kje je kaj. Ni panike. Za moj prtisk pa nevem če kaj obstaja, da ga dvignem. Kava mi ne gre za pit, pa tudi prej, kosem spila po 8 kav na dan sem imela tako nizek pritisk...user posted image

clock-img

04.08.2008, 20:51

clock-img

timy

pencil-img

846

Hvala lepa za čestitke! Sem tako srečna! Komaj čakam naslednjega pregleda oz. ultrazvoka, da bom spet videla mojo pupiko.user posted image

Sunny, tudi jaz imam večinoma nizek pritisk. Pojej košček čokolade, ali pa kaj slanega ali pikantnegauser posted image

clock-img

04.08.2008, 20:58

clock-img

Katjusa

pencil-img

12159

Punce za nocoj se poslavljam grem tv gledat..... lepo preživite ta večer in naj bo noč polna lepih sanj in dobrega spancauser posted image user posted image user posted image user posted image

clock-img

04.08.2008, 21:05

clock-img

brkn83

pencil-img

3022

punce pozdravljene.

No vidim, da ste pridno pisale. Sedaj me namreč štirinajst dni ni bilo, smo bili na dopustu. No sem ga kr uredu preživela - nekako mi ni bilo veliko slabo, le ko smo dol prišli in potem ko smo šli nazaj domov. No ko smo prišli pa domov, je bilo pa tako da sem se tk slabo počutila, da sem morala bruhati. No danes pa je malo bolje, čeprav sem izredno malo jedla.

Sedaj pa vam še povem, da imam naslednji teden - 11.7-ob 8.15 NS v Domžalah.

2.6.2007 - sva si rekla usodni DA
4.2.2009- smo dočakali našega novega družinskega člana- Nika

clock-img

04.08.2008, 21:44

clock-img

NaTaŠa*

pencil-img

1159

IZVIRNO SPOROČILO: brkn83

Sedaj pa vam še povem, da imam naslednji teden - 11.7-ob 8.15 NS v Domžalah.

A si misla napisat 11.8., ker 11.7. je že mem.

24.03.2008 je prijokal naš sonček- Nataša.

clock-img

04.08.2008, 22:17

clock-img

brkn83

pencil-img

3022

violica 23 - ja mislila sem napisati 11.8. - se opravičujem, nekako sem kr pozabla, da smo že avgusta.

2.6.2007 - sva si rekla usodni DA
4.2.2009- smo dočakali našega novega družinskega člana- Nika

clock-img

04.08.2008, 22:43

clock-img

glen

pencil-img

1870

punce
Bliža se noč in jaz kot čarovnica nemorem spat.user posted image
Sunny,kje si da mi delaš družbo.
Ali pa katera druga ki ima enak problem kot midve

clock-img

04.08.2008, 22:52

clock-img

sunny24

pencil-img

5986

Evo me. Gledam Spanglish na canale 5. Kaj si poskusla AS?

clock-img

04.08.2008, 22:55

clock-img

glen

pencil-img

1870

Zdaj bom,javim

clock-img

04.08.2008, 23:33

clock-img

glen

pencil-img

1870

sunnypridi k meni na inštrukcije.user posted image
Nevem al sem tako butasta al kaj.
jaz ne najdem,no za trenutek se mi je zdelo da ja, ma je blo tolko drugih zvokov še, da pol sem zgubila,ali pa sem si samo zamišljala.
Ma ti ko najdeš tvoj utrip na trebuhu je z enakim zvokom kot od user posted image samo daje počasnejši,al kaj.Al tvoj je tipo uno uouou od user posted image pa tup tup?
Se tolažim s tem da marikatera tako zgodaj ni našla utripa,ma slaba tolažba.
grrrrrrrrrr sem jezna,15 min sem vstrajala,pa sem si prisegla da do vikenda nebom več poslušala.

clock-img

04.08.2008, 23:42

clock-img

sunny24

pencil-img

5986

Hm, nevem. A prideš kej v Gorico, ti dam inštrukcije? user posted image  Ni pa isti zvok mojega srca in od user posted image . Ti kar še poskuši, ko ga boš najdla, ne boš mogla sfalit, da je to to.

clock-img

05.08.2008, 00:03

clock-img

glen

pencil-img

1870

hmmmmmmmmm,ma ne nebom danesuser posted image

clock-img

05.08.2008, 07:35

clock-img

Pikica5

pencil-img

925

Pozdravljene punce,

kako ste kaj? Jaz sem vrnila iz dopusta. A še je kateri kaj slabo?

Vsem čestitke za preglede, ki ste jih imele in seveda za NS. user posted image user posted image user posted image user posted image

LP

Vse ceste, ki vodijo do želje človekovega srca, so dolge. Joseph CONRAD

Mi imamo pa tri sončke, dvojčka Taja & Maja ter malo Lano :)

clock-img

05.08.2008, 08:03

clock-img

Ajvy

pencil-img

9462

timy...čestitke za pupikouser posted image user posted image user posted image

kako ste kaj...jst sem zanič...upam ,da  bo kmalu bolje...
me pa en zobek zafrkava...kar ni vredu, glede na to ,da sem si jih po porodu vse zrihtala...ne vem kje se je sedaj tale našel...no...bomo že,.

Beauty Comes With Dark Thoughts

clock-img

05.08.2008, 08:47

clock-img

Katjusa

pencil-img

12159

Jutro punce dobrodošle vse, ki ste iz dopustauser posted image user posted image user posted image user posted image
A katero tud tak kolki bolijo.... jst sem se včeraj komaj vlegla in še to sem jokala polek k to tak boli.... pravi moj da je blo v 1. nosečnosti isto da kak mesec me je bolelo pol se je pa umiriliuser posted image no jst sem na to že pozabla....
Kaj boste jedle za zajtrk?

clock-img

05.08.2008, 09:13

clock-img

tanci29

pencil-img

4970

dobro jutro....

jaz ravno razmišljam kaj bi zajtrkovala...najbrž kar isto kot zmeri..kruh in pašteta....user posted image user posted image ...mam pa res pester jedilnik s tole pašteto, pomoje se je bom najedla za ne vem kolk cajta...

vse ki ste bile na dopustu in ste že nazaj welcome back...mi pa še razmišljamo kam bi šli...jaz navijam za grčijo pa moj ni preveč navdušen...tko da mislim da se bomo kar do sosednje hrvaške zapeljali...no ja sej bo še čas za kej druzga

clock-img

05.08.2008, 09:16

clock-img

Katjusa

pencil-img

12159

Jst bi tud šla na morje.... pa letos najbrž nič več k moj zdej ne bo mel dopusta k je službo menjaluser posted image user posted image user posted image pa sej bomo pa drugo leto šli 4-je in bo še bolj pestro.... malo sem pa letos že bla tak da sem preverla voda je še slanauser posted image user posted image user posted image user posted image ..... jst pa zdej že kak teden jem sam marmelado za zajtrk tak da mi na ušesih ven gleda.... grem tud po pašteto donsuser posted image user posted image user posted image user posted image

LP

clock-img

05.08.2008, 09:22

clock-img

tanci29

pencil-img

4970

evo jest se že mastim s tole paštetouser posted image user posted image  ma je pa tku dobra njami....

dober tek tudi ostalim...

katjuša drugo leto bo pa res bolj pestro na morčitu...jest že lani nisem bila tko da letos pa res bo treba mal it

clock-img

05.08.2008, 09:30

clock-img

sunny24

pencil-img

5986

Evo, danes pa res lahko rečem dobro jutro....user posted image

Morem it v laboratorij dat kri, sej če ne, bi še spala.user posted image  
Jst sem lihkar pojedla cornflakes za zajtrk. sem se pa vagala in sem 1 kilo dol šla...user posted image

Nč, grem si jst glavo oprat, pol pa šibnem v lajf....user posted image

clock-img

05.08.2008, 09:33

clock-img

Katjusa

pencil-img

12159

Suuny to je p res dobro jutrouser posted image user posted image user posted image user posted image Pa fajn zrihtaj v labaratoriju:)

Jst sem pa zdej kr čokolino jedlauser posted image user posted image user posted image user posted image sem ugotovila, da nimam nič kruha in sem pol Florjanu čokolino naredla pol sem ga pa še jst maluser posted image user posted image user posted image pašteta bo pa ju3:) zdje grem pa na zavod za zaposolovanje da se jim javim.....

clock-img

05.08.2008, 09:39

clock-img

cati

pencil-img

823

Zdrvo punce

No pa je le zame napočil dan Duser posted image
Pikica tebe pa sem že pogrešala, sem očitno spregledala da si na lepšem.

clock-img

05.08.2008, 10:17

clock-img

diamantina

pencil-img

1091

JUTRO!

Tudi jaz imam danes dobro jutro po doooooolgem času user posted image

Kaj boste počele? Jaz bom to kar vedno - knjige, gospodinjstvo, cartanje dragega, spanje user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  Mogla bi še v trgovino, bom šla popoldne.

Lep dan!

clock-img

05.08.2008, 10:31

clock-img

glen

pencil-img

1870

Dobri jutro punce.
Po pari dneh mi je celo uspelo zaspati okoli 1 ponoči,zame je to že napredek.user posted image
Jaz se tudi odločam kaj bom jedla.Pašteta in marmelada mi nedišita(zdaj) čokolino pa bi, pa ga nimam doma ker ga moja princeska nemara v trgovino se pa mi neda.user posted image
Se mi pa ful lušta.
Zgleda da bo spet tamar ali pa sirček.
Sunny danes si pa zgodnjauser posted image user posted image user posted image ,lepo si frizuro zrihti pa pejdi malo v lajf,jaz grem jutri.
Moja teža niha tam okoli svoje teže pa kakšen kilo dol pa spet moja teža ,pa spet dol,ma sej bo,odvisno kako pogosto grem na wc(mam težave s prebavo)user posted image
Včeraj se pa mi je zvečer mortadela luštala,pa je šel moj dragi v nabavo ,sem se najedla,samo mi ni dobro nardila.
Joj punce meje paje res tako strah petka(ns)Ful se bojim.(po 3 ss)user posted image

dopustnice kako ste preživele dopust. pozno popldan.
Joj meni se pa tako neda na plažo(Jo imam pred nosom)danes sem obljubla tamali da jo peljem

clock-img

05.08.2008, 10:51

clock-img

pencil-img

3845

JUtro,

vsem ki ste prišle iz dopustov dobrodošlicauser posted image user posted image user posted image za uspešen pregled čestitke...ko ste glih pr zajtrku jaz pol pa jogorta ponabadi jem jabolko za zajtrk ampka žal sem ugotovial da nimam nobene domauser posted image user posted image bo pa grozdje tudi dobro...

sunny fajn rihtaj v laboratorijuuser posted image user posted image

katjusa ti pa na zavodu in jim povej da si user posted image in te bodo kr pustili pr miruuser posted image user posted image

uživajte dan seveda ampak bo spet vroče za umretuser posted image

Sanje nikoli ne zasovraži pa četudi se ne uresničijo...

Laura 26.07.1999
Lia 06.02.2009

clock-img

05.08.2008, 11:04

clock-img

tanci29

pencil-img

4970

hej vidim da ste kar pridne glede vaše linijeuser posted image user posted image ...meni kaže tehtnica že +2kg....mogoče še malo več sam se mal prešvercam, gledam bolj na en uč...ker pravim da sem preden sem zanosila zgubila kak kilogramček pa se je zato malo hitreje nazaj prkazu...no pa saj ni panike...v prvo mi je tudi šlo tako na začetku potem se je pa malo ustalilo sem pridelala 13 kg..kar je kar normalno se mi zdi

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem