writing-img

Selitev

clock-img

04.06.2008, 08:18

clock-img

nataly23

pencil-img

7

Pozdravljene punce.
Še jaz sprosim za vaše mnenje.
Zadeva pa je takšnja.
Imam fanta, s katerim sva se odločila, da se preseli k meni. Ker imam svoje stanovanje.
In ko je on povedal svoji mami, da pride k meni, je začela na vse možne načine prositi, naj ne gre.
Da naj jaz pridem k njemu. On ima eno sobico v celi hiši. In če ga imam rada, bom prišla tja. On jo je zavrnil.

Bila sem že v situaciji z bivšim fantom, da sem se preselila k njemu in smo imeli celo kolobocije. In ne bi rada, da se to ponovi.

In sedaj prosim vas, kaj sploh naj rečem tašči? Jaz jo imam zelo rada. Ampak res ne bi rada, se tja preselila.

Lepo prosim za mnenja.

Manja

clock-img

04.06.2008, 08:28

clock-img

deja27

pencil-img

494

če jo hočeš imeti še naprej rada,se ne preseli tja.

clock-img

04.06.2008, 08:31

clock-img

Bonnie_RR

pencil-img

5189

Ti imaš svoje stanovanje, zato sploh ne vem, kaj je tu za premišljevat in razlagat...user posted image

Srečno!

Ponosna mamica dveh navihanih zakladkov, Nika in Vite.

clock-img

04.06.2008, 08:34

clock-img

tehnofil

pencil-img

3160

IZVIRNO SPOROČILO: nataly23
In sedaj prosim vas, kaj sploh naj rečem tašči?

IZVIRNO SPOROČILO: nataly23
imam svoje stanovanje.

Saj si že povedala. Kaj je tu za dodat?

clock-img

04.06.2008, 08:39

clock-img

Anonimen

Ne razumem. Ti imaš svoje stanovanje, tvoj se je voljan preseliti k tebi in je to svoji materi tudi povedal. Kje je problem? Kako boš ti ugodila tašči al kaj?

clock-img

04.06.2008, 08:41

clock-img

srki

pencil-img

9222

Očitno se ne bi rada zamerila svoji bodoči tašči, če te razumem.

Ker drugega problema ne vidim. Kaj češ lepšega, kot da sta na svojem, pa še to šanso imata. Uživajta rajši.

clock-img

04.06.2008, 08:53

clock-img

Tejči

pencil-img

1963

Ej mala, da ti na kraj pameti ne pade, da se seliš!!! Razen če hočeš še enkrat bit pri tašči... Mah, je lahko tašča zlata-saj moja je tud..samo z njo ne bi živela za noben gnar. Še sploh v tvojem primeru ne, ko veš kaj si že dala skozi. Naj se kar lepo sprijazni, da ne bo sinek vedno pri nje! 

clock-img

04.06.2008, 08:55

clock-img

nataly23

pencil-img

7

Samo v tem je problem ja, da se ne bi zamerila tašči.

Ker je drugače ful vredu.

In upam, da bo tudi tako ostala.

Lp,

Manja

clock-img

04.06.2008, 08:56

clock-img

nataly23

pencil-img

7

Tejčika ti me popolnoma razumeš in veš kako je.
Jaz se samo bojim, da ga bo obrnila kontra.

Tega pa si ne želim, ker je preveč vredu fant.

In nočem več trpeti, ker sem že zadosti.

clock-img

04.06.2008, 09:00

clock-img

Tejči

pencil-img

1963

Če je on odločen in pripravljen iti, te ima rad kot te mora imeti rad, bo šel, pa če se bo mama po trepalnicah za njim metala. Če privošči srečo svojemu sinu, se bo s tem sprijaznila in ne bo dramatizirala. Morda bo samo rabla nekaj časa...

Samo bodi odločna in trdna, ne smeš popuščat, ker dobrota je sirota!

Saj bo vse OKuser posted image

clock-img

04.06.2008, 09:26

clock-img

kristinaj

pencil-img

3311

če bi mela jaz stanovanje niti pod razno ne bi razmišljala, da bi šla k tašči v sobico, pa kaj je normalna ženska.......

ti ji naravnost povej, da stari in mladi ne pašejo skupaj, da imaš ti celo stanovanje za vaju, da si ne bi rada delila kuhinje, kopalnice, da imaš rada svoj mir, ne pa da nekdo neprestano skače po glavi....

da boš z veseljem prišla na kavico če te bo povabila......

sicer bo moral sinko prerezat popkovino, ne ti... on naj ji pove, kar mu gre, naj se preseli k tebi in uživajta v svojem miru......

srečno

clock-img

04.06.2008, 09:37

clock-img

abi

pencil-img

755

IZVIRNO SPOROČILO: deja27

user posted image    user posted image     user posted image

Vse dobro,
* a b i *

clock-img

04.06.2008, 10:08

clock-img

mojamura

pencil-img

5505

razloži ji, da bo ona vedno njegova mama, ti pa si zdaj pač v njegovem življenju na prvem mestu, kot njegova partnerica. s tem, če se on preseli k tebi, ga ona ne bo izgubila.

pa niti pod razno se ne preseli tja, sploh, če maš svoje stanovanje.

Assumption is mother of all fuc*k*ups.

clock-img

04.06.2008, 10:18

clock-img

tanikaa

pencil-img

8637

Točno tako.

Je** se mi za vse in vsakogar.

clock-img

04.06.2008, 10:18

clock-img

Anonimen

ti imaš taščo rada, če pa ima tebe fant rad ......se bo preselil k tebi, ne more ga mamica za celo življenje nase privezat  ane!!!!verjetno je dost star da sam sprejuema odločitve, t6i pa tašči povej da sta se pogovarjala in se odločila da gresta na svoje.

clock-img

04.06.2008, 10:21

clock-img

~Biba~

pencil-img

1864

user posted image user posted image

clock-img

04.06.2008, 12:13

clock-img

Netopirčy81

pencil-img

1327

IZVIRNO SPOROČILO: kristinaj

če bi mela jaz stanovanje niti pod razno ne bi razmišljala, da bi šla k tašči v sobico, pa kaj je normalna ženska.......

ti ji naravnost povej, da stari in mladi ne pašejo skupaj, da imaš ti celo stanovanje za vaju, da si ne bi rada delila kuhinje, kopalnice, da imaš rada svoj mir, ne pa da nekdo neprestano skače po glavi....

da boš z veseljem prišla na kavico če te bo povabila......

sicer bo moral sinko prerezat popkovino, ne ti... on naj ji pove, kar mu gre, naj se preseli k tebi in uživajta v svojem miru......

srečno

Točno tako. Se  popolnoma strinjam user posted image

Mamica zmeraj razume, kako ti je pri srčku, razume vse tisto, kar vesta samo ti in ona. Mamice ne pozabiš, nikoli v življenju. Taka je moja mami.

clock-img

04.06.2008, 15:27

clock-img

Kanny

pencil-img

121

Še en mamin sinko! user posted image

clock-img

04.06.2008, 16:09

clock-img

tehnofil

pencil-img

3160

IZVIRNO SPOROČILO: Kanny
Še en mamin sinko! 

Ko pa je Dr. Rugelj rekel, da mamine sinčke delajo ženske, da so ženske krive, da so takšni, ste pa vse bile užaljene in prizadete.

clock-img

04.06.2008, 19:07

clock-img

natasarobi

pencil-img

1391

Mladi in stari ne gredo skupaj.

Jaz se sploh ne bi pomislila na to, da bi se tja preselila, sploh pa ne zato, da se ne bi zamerila tašči. Kaj pa ko boš tam stanovala? Boš delala tako kot ona reče samo da ne bo zamere? Bolj prva zamera kot zadnja.

Če ga bo pa obrnila kontra, potem pa sploh bolj da ne živita skupaj. Verjemi, da imajo take mame na svoje sinove in vajino življenje velik vpliv, tudi če ne živijo skupaj, sploh če se on pusti vodit. Po možnosti pa naj bi ti stanovanje še prodala, ker so previsoki stroškiuser posted image

clock-img

04.06.2008, 19:11

clock-img

amaya

pencil-img

4434

user posted image user posted image user posted image user posted image ....user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Zaljubljena sem v tri fante...

clock-img

04.06.2008, 20:51

clock-img

jernejav

pencil-img

863

....

user posted image  Nikar k tašči, pa naj bo še teko zlata. Ostani v svojem stanovanju, sej na obisk boš pa tk še šla, ustvarita si svoje življenje....

clock-img

04.06.2008, 20:56

clock-img

tatam

pencil-img

1230

Nikar!!Če imaš svoje stanovanje sploh ne vem zakaj to vprašanje.Tašča pa če je kolko tolko v redu-kot pišeš,da je bo razumela,da si želita na svoje!

clock-img

04.06.2008, 21:44

clock-img

massylou

pencil-img

539

Ja, sej so ti že prej napisale: maš svoje stanovanje, tvoj dragi je voljan pretrgat popkovino, k tašči pa ne hodi živet, če se hočete še naprej dobro razumet.

Njena reakcija je čisto normalna, saj se je ustrašila (recimo, da izgublja otroka, da bo ostala sama... kar koli pač že), ampak jo kar lepo pomiri, da se boste slišali, obiskovali, da bo tvoj dragi vedno njen sin, ampak da želita začeti skupno pot in pokusiti samostojnost v dvoje...
Ko bo prvi šok mimo in bosta že parkrat prišla na obisk in še njo na kako kosilo povabila, bo pa čisto ok. No, če je normalna ženska.

clock-img

04.06.2008, 21:49

clock-img

Marogica

pencil-img

10594

Pojdi k tašči na kavico in ji nekako dopovej, da mladi in stari ne gredo skupaj, Različne navade, želje.....in da si zaradi tega ne bi rada pokvarila lepega odnosa z njo, katerga imaš. Izhajaj pa iz sebe, torej, ti si manj prilagodljiva, bolj kompliciraš....kaj pa vem....v glavnem, daj ji občutek, da je ona super ženska, in da zaradi tebe ne bi bilo pametno, da bi živeli skupaj. Malo psihologije...

Ostalo pa so ti povedali že ostali. Absolutno svoje stanovanje, če imaš rada sebe in taščo.

"Vrabec zavida pavu breme njegovega repa".
R. Tagore

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem