writing-img

RE: Selitev

clock-img

04.06.2008, 21:58

clock-img

Noseckica

pencil-img

1173

IZVIRNO SPOROČILO: deja27
če jo hočeš imeti še naprej rada,se ne preseli tja.

Zelo dober nasvet! user posted image user posted image user posted image

clock-img

05.06.2008, 08:35

clock-img

deja27

pencil-img

494

nasvet iz lastnih izkušenj,ker jaz sem se k mojmu preselilauser posted image ,sedaj pa imam"kaj je že to?imeti rad"?user posted image

clock-img

07.06.2008, 13:27

clock-img

Anonimen

Samo v tem je problem ja, da se ne bi zamerila tašči.

Naroci ji en krasen kavni servis, da bo vsaj kar se kave tice poskrbljeno za njenega zlatega sinka.
Ali pa se vnaprej povabi na kosilo k njej.
Ali se priporoci za njene najboljse domace piskote user posted image .
Ali pa kaksen list od njenih roz, da ga se ti posadis.
Ali pa kaj takega....da ji malo na duso pihnes.

clock-img

07.06.2008, 14:02

clock-img

rija

pencil-img

15589

IZVIRNO SPOROČILO: deja27
če jo hočeš imeti še naprej rada,se ne preseli tja.

Zelo res.

Ko se je moj preselil k meni, je bil ogenj v plafonu. Da sem ji ukradla sina user posted image

Ko se je sprijaznila, sem bila itak najboljša in najpametnejša snaha, ki je stala med njo in njenim sinom, v smislu, daj ti mu povej, tebe posluša....user posted image user posted image user posted image

Nadaljevanje pa v tem trenutku ni pomembno user posted image user posted image user posted image  

...vox populi...

clock-img

07.06.2008, 14:55

clock-img

Kontrakarambolšrauf

pencil-img

396

Torej bi gospa tašča rada da pustiš svoje stanovanje in se preseljiš k njej, da bo lahko imela sinčka (in tebe) še vedno pod konrolo ali pa še bolje da se zaradi tega razideta in ga bo imela za vse večne čase samo zaseuser posted image

clock-img

08.06.2008, 00:26

clock-img

malenaa

pencil-img

474

moja bi pa takoj rekla idita na svoje, ker mlado in staro ne sodi skupaj -- ona ze ve ker je mela zaj**** taščo. tak da samo da solo dokoncamo, malo eurov nasparamo pa sibamooooouser posted image

clock-img

08.06.2008, 12:17

clock-img

amaya

pencil-img

4434

IZVIRNO SPOROČILO: Kontrakarambolmatica

Torej bi gospa tašča rada da pustiš svoje stanovanje in se preseljiš k njej, da bo lahko imela sinčka (in tebe) še vedno pod konrolo ali pa še bolje da se zaradi tega razideta in ga bo imela za vse večne čase samo zaseuser posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ...ja sej res....tudi take so nekatere user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Zaljubljena sem v tri fante...

clock-img

09.06.2008, 22:30

clock-img

ZmajTolovaj

pencil-img

3274

Pa kaj je treba nekaterim res narisat??

The only man who had his work done by Friday was Robinson Crusoe.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem