writing-img

RE: Februarski sončki 2008 - 3. del

clock-img

17.06.2008, 15:46

clock-img

pina-1

pencil-img

5053

buči, meti a sta vidli, da bo od četrtka H2O v sparju znižana na 50€. Tako da bom tudi jaz postala lastnica tega čudežnega čistilcauser posted image user posted image user posted image

samo neki, a sta probali laminat pucat s tem? Kako pa kaj tam zgleda? ostanejo fleki?

Grrrrr... kako bi bilo lepo probleme reševati s spanjem :((((

clock-img

17.06.2008, 15:52

clock-img

Februarka08

pencil-img

5900

IZVIRNO SPOROČILO: pina-1

buči, meti a sta vidli, da bo od četrtka H2O v sparju znižana na 50€. Tako da bom tudi jaz postala lastnica tega čudežnega čistilcauser posted image user posted image user posted image

samo neki, a sta probali laminat pucat s tem? Kako pa kaj tam zgleda? ostanejo fleki?

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image SUPER!
Zdej ga bom pa še jest kupla.user posted image Pina, hvala.user posted image

Moja dva škratka:
Larisa, 29.2.2008
Blaž, 15.10.2009

clock-img

17.06.2008, 15:54

clock-img

buči

pencil-img

4367

suzi, jaz bi tudi CD! Ker pa je tvoj. Razturajo!

dolenjka, najbrž so mislile, da se hecaš, da prideš na srečanje, pa so gorenjke na svoj konc potegnile. Mi pridemo sicer šele 16. 7. z morja, ampak se nekako dobimo, pa gremo proti Krki.

itata, Aljaž te še vedno vabi in me vsakih 5 minut sprašuje, kdaj prideta z Jakobom. Mislim, da se je malo zagledal vate ...

ella, sorči, nisem mogla kaj veliko poklepetat s stabo, ker sem bila preveč v muvingu. Drugič moram bit samo s Tilnom, ker je sicer skoraj prehuda. Saj potem se je še najedel v avtu, medtem ko sem jaz enga užgala, potem je pa na izvozu za staro cesto mrknil v mižule. Tilen me je pa zabaval do doam, pa mrknil na konucu naše ulice.

pina, moj mlekarnar je rekle, da se bo enkrat opogumil in vas pridemo pogledat ... A si sicer kaj bolje? Glava in osdtale pritekline?

TDAT - štirje prestopniki!

clock-img

17.06.2008, 15:55

clock-img

buči

pencil-img

4367

pina, jaz laminata nimam, za ploščice je fenomenalno, tudi topli pod je kot nov, sem zadnjič na hitro parket čistila, je cool, ni mokro, če si hiter. Malo je treba odmislit, da je treba 10x podrgnit kot z đogerjem

clock-img

17.06.2008, 15:56

clock-img

vrtnica76

pencil-img

1039

Februarka user posted image za anobanano!
Dolenjka pa ne se tolk jezituser posted image .Od jeze rit raseuser posted image

Bistvo sreče v življenju je v tem, da imamo kaj delati, ljubiti in upati.

16.1.2008 se je rodil korenjak Janez.

clock-img

17.06.2008, 15:56

clock-img

pina-1

pencil-img

5053

februarka, sam moraš tiste njihove kupone met. Samo s kuponom je tolko ceneje.

buči, toplo vabljeni. LAhko pridete že v toek ko mamo pri nas vaško veselio. NEkam vas bomo že dali spatuser posted image

clock-img

17.06.2008, 15:57

clock-img

buči

pencil-img

4367

pina, mislim, da si nas ne želiš čez noč, ker pri nas so jutra zgodnja in burna.

clock-img

17.06.2008, 15:57

clock-img

pina-1

pencil-img

5053

IZVIRNO SPOROČILO: buči

pina, jaz laminata nimam, za ploščice je fenomenalno, tudi topli pod je kot nov, sem zadnjič na hitro parket čistila, je cool, ni mokro, če si hiter. Malo je treba odmislit, da je treba 10x podrgnit kot z đogerjem

no sej če je za parket dobro je pol tudi za laminat. a tiste krpice se da dokupovat?

clock-img

17.06.2008, 15:59

clock-img

buči

pencil-img

4367

A katera potrebuje mercatorjeve nalepke. Jih imam ene 50 viška ...

clock-img

17.06.2008, 15:59

clock-img

pina-1

pencil-img

5053

IZVIRNO SPOROČILO: buči

pina, mislim, da si nas ne želiš čez noč, ker pri nas so jutra zgodnja in burna.

no pri nas smo auf že ob 5:30- 6-ih...user posted image

clock-img

17.06.2008, 16:01

clock-img

buči

pencil-img

4367

Ja, pina, potem smo pa definitivno za skupaj, ti pa moj mlekarnar bosta na merlotu, midva s pinotom pa na verandi, mulci pa žurali ... user posted image user posted image

ja, cunje se dokupijo, tiste za enkratno uporabo so direkt za v smeti, ker so brez veze, tisti 2 pralni sta pa ful trpežni, pa se lepo opereta - daš kuhat

clock-img

17.06.2008, 16:02

clock-img

buči

pencil-img

4367

Zdaj grem pa Aljaža peljat k tastu, ker ga ful pogreša (smo bili včeraj tam 1/2 dneva), samo moram še Tilna zbudit ...

clock-img

17.06.2008, 16:13

clock-img

mary_lou

pencil-img

1187

BUCIIIIII NARDILA SM!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Tai moj sonček sveti od 18.2.2008

Edina dilema če nič ne delaš je ta, da ne veš kdaj si gotov!

http://marylou.shrani.si

clock-img

17.06.2008, 16:27

clock-img

pina-1

pencil-img

5053

IZVIRNO SPOROČILO: mary_lou

BUCIIIIII NARDILA SM!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image

clock-img

17.06.2008, 16:28

clock-img

vrtnica76

pencil-img

1039

IZVIRNO SPOROČILO: mary_lou

user posted image user posted image user posted image user posted image čestitke!

Bistvo sreče v življenju je v tem, da imamo kaj delati, ljubiti in upati.

16.1.2008 se je rodil korenjak Janez.

clock-img

17.06.2008, 16:31

clock-img

Suzi*

pencil-img

4556

mary, bravouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

pina kakšne kupone?????user posted image

Vedno imej pred očmi nekaj lepega,
pa čeprav je to le marjetica v kozarcu od marmelade!

clock-img

17.06.2008, 16:32

clock-img

Suzi*

pencil-img

4556

buči, dobiš cd. ja na sprehod ob krki ste pa vse lepo vabljene.

Vedno imej pred očmi nekaj lepega,
pa čeprav je to le marjetica v kozarcu od marmelade!

clock-img

17.06.2008, 16:35

clock-img

buči

pencil-img

4367

mery, čestitam! A zdaj imaš le še diplomo?

user posted image  

< Sporočilo je popravil buči -- 17.6.2008 16:36:16 >

clock-img

17.06.2008, 16:35

clock-img

itata

pencil-img

2382

sem se že ene 3x odpravla, da kej napišem pa mi še ni uspeluser posted image  evo zdej se mulček sit in previt lepo igra. klepetanje fajn kot vedno, sam mene po 3 urah tud vedno lakota domov prežene, ker zunaj praktično nič ne morem jest...

buči: ej ful sem vesela, da sem komu še všečuser posted image  mogoče je še mal mlad, ampak vsak oboževalec je dobrodošeluser posted image  zihr pridem kmal na obisk, da ne bo jezen, ker sem pa res rekla, da pridem a ne. kdaj greste vi na dopust točno?

mary lou: čestitke

meti: sem šele pol porajtala, da sta se vidva z janezom pa glih previjala... se opravičujem, ker se nisem poslovilauser posted image

www.pravni-nasvet.si

clock-img

17.06.2008, 16:37

clock-img

buči

pencil-img

4367

itata, res odsotni bomo le od 7. do 16. 7., ostalo smo vsaj spalno doma. Vsaj v kavalu enkrat, ker se Aljažu tako itak dogaja. Bo čisto vesel.

clock-img

17.06.2008, 16:39

clock-img

buči

pencil-img

4367

mery, samo danes ni sreda!?! A on tudi ne pozna dnevov v tednu? user posted image user posted image

clock-img

17.06.2008, 16:42

clock-img

buči

pencil-img

4367

mery, da ne boš jutri takole izglkedala, ker boš danes malo preveč proslavila ... user posted image

clock-img

17.06.2008, 16:48

clock-img

pina-1

pencil-img

5053

IZVIRNO SPOROČILO: Suzi*

mary, bravouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

pina kakšne kupone?????user posted image

suzi ma tiste ki špar omov pošilja... kot neka knjigica

clock-img

17.06.2008, 16:48

clock-img

buči

pencil-img

4367

kje pa ste vse?

clock-img

17.06.2008, 16:49

clock-img

buči

pencil-img

4367

suzi, če jih nimaš, ti ga jaz pošljem. Sporoči naslov na ZS

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem