cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

POP TV

clock-img

05.06.2008, 14:26

clock-img

Polonca H.

pencil-img

40

Oj!

Ali mi lahko katera najde mail naslov tv hiše POP TV? Bolj natačno potrebovala bi tistega ki pripravlja Trenja.

lp!

P.

clock-img

05.06.2008, 14:33

clock-img

Brisani uporabnik

pencil-img

5637

[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

clock-img

05.06.2008, 14:36

clock-img

ursa30

pencil-img

2347

clock-img

05.06.2008, 14:37

clock-img

Polonca H.

pencil-img

40

Hvala! Zanima me kontaktni naslov enega gosta v prejšnjih Trenjih.

Ja kaj hočeš....ti si radovedna, jaz pa tudi...ženske pač user posted image user posted image

clock-img

05.06.2008, 15:00

clock-img

amaya

pencil-img

4434

Jaz sem še bolj: zakaj rabiš????? user posted image user posted image user posted image

Zaljubljena sem v tri fante...

clock-img

05.06.2008, 15:06

clock-img

srki

pencil-img

9222

Jaz tudi, kaj ga rabiš in kdo so bili prejšnji gostje?

user posted image user posted image user posted image user posted image

clock-img

05.06.2008, 15:33

clock-img

mojamura

pencil-img

5505

ne je spraševat....če veste o čem se je govorilo prejšnji četrtek na trenjih vam bo jasno

Assumption is mother of all fuc*k*ups.

clock-img

05.06.2008, 15:54

clock-img

felicia

pencil-img

2590

IZVIRNO SPOROČILO: mojamura

ne je spraševat....če veste o čem se je govorilo prejšnji četrtek na trenjih vam bo jasno

o čemuser posted image

clock-img

05.06.2008, 16:07

clock-img

amaya

pencil-img

4434

ja, o čem?user posted image

clock-img

05.06.2008, 16:09

clock-img

amaya

pencil-img

4434

a, ok...sem najdla....user posted image ...upam, dani hudo in da se ti bo vse rešilo user posted image

clock-img

05.06.2008, 16:10

clock-img

dudi2006

pencil-img

123

A ni bila tema alkoholizem pri najstnikih...al neki podobnega.

3+1=;)

clock-img

05.06.2008, 16:11

clock-img

dudi2006

pencil-img

123

al pa neuser posted image

3+1=;)

clock-img

05.06.2008, 17:30

clock-img

.ču

pencil-img

1181

OOOO hvala tud men bo naslov prišel prav....jes se bom pa prtožla, nej že končno enkrat umaknejo iz publike unga sivolasega gospoda z brki in rainbow suknjičiuser posted image user posted image user posted image ...no zdej k je mal bl vroče nosi samo srajce....
Se pa obvezno zmerej "namontira" v prvo vrsto na levo stran tribune gledano prost gostom oddaje, tko da je ja skoz v kadruuser posted image .....haloooo....sej štekam, da je človk vrjetn penzijonist in ima cajta na pretek, sam to se res ne da več gledat....

What's up :)

clock-img

05.06.2008, 17:33

clock-img

silvya

pencil-img

1770

IZVIRNO SPOROČILO: .ču

OOOO hvala tud men bo naslov prišel prav....jes se bom pa prtožla, nej že končno enkrat umaknejo iz publike unga sivolasega gospoda z brki in rainbow suknjičiuser posted image user posted image user posted image ...no zdej k je mal bl vroče nosi samo srajce....
Se pa obvezno zmerej "namontira" v prvo vrsto na levo stran tribune gledano prost gostom oddaje, tko da je ja skoz v kadruuser posted image .....haloooo....sej štekam, da je človk vrjetn penzijonist in ima cajta na pretek, sam to se res ne da več gledat....

user posted image user posted image user posted image

Ta tudi mojemu pogledu nikoli ne uide! user posted image

clock-img

05.06.2008, 17:49

clock-img

tjaga

pencil-img

1955

IZVIRNO SPOROČILO: .ču

user posted image user posted image user posted image  Tega sem pa tudi jaz večkrat videla. Mogoče ima pa abonmajsko vstopnico. user posted image user posted image

Ni pomembno, da se mi danes nič ne da; važno je, da se mi nič ne vzame!

clock-img

05.06.2008, 17:54

clock-img

Naja31

pencil-img

5653

Ja, ta stari je pa v vsaki oddaji. In ena blond gospa zraven. Jaz ga tudi vedno opazim.

clock-img

05.06.2008, 17:55

clock-img

.ču

pencil-img

1181

A me zasleduješuser posted image ...sm glih mail poslala....in koj dons bom preverla, če bojo že kej naredl na umiku "motečega člena"user posted image ....

clock-img

05.06.2008, 17:57

clock-img

.ču

pencil-img

1181

Pozdravljeni!
Najprej vse pohvale vaši TV in programu, predvsem informativnemu, prav tako voditeljem.
Ena »zadeva«, ki se pojavlja v Trenjih pa mi je postala precej moteča oz. že skoraj negledljiva. Pa tu ne mislim na gospoda voditelja, napačno izbranih gostov, ali nemara nezanimivih tem. Tu vse »štima«.

Precej moteč se mi zdi sivolasi gospod, ki se že pol leta (če ne celo več) skoraj preveč redno udeležuje oddaj v studiu. In redno oz. obvezno se »namontira« točno v prvo vrsto tribune, skrajno levo gledano v smeri proti gostom.
Tako je »zabetoniran« v kadru skupaj z g. Urošem.
 Razumem možno in verjetno dejstvo, da je sivolasi gospod upokojenec z obilico prostega časa in mu je prisotnost v oddaji zlezla že preveč pod kožo, ali mu je postala celo hobi.
Za božjo voljo naj se vsaj kdaj pa kdaj vsede v zadnjo vrsto skrajno desno, gledano proti gostom. Verjamem, da so tribune narejene tako, da se tudi od tam vidi precej dobro.

Brez zamere in hvala za razumevanje, s pozdravi,

MarTina

clock-img

05.06.2008, 18:20

clock-img

helloKitty

pencil-img

1404

Jst ga pa poznam! user posted image

Đoli:)

clock-img

05.06.2008, 18:22

clock-img

silvya

pencil-img

1770

IZVIRNO SPOROČILO: helloKitty

Sem si mislila, da se bo katera javla, ki ga pozna! user posted image user posted image user posted image

clock-img

05.06.2008, 18:23

clock-img

Anonimen

In zakaj vam je napoti sivolasi gospod? user posted image
Če bi bil kakšen sexi mačo, se sigurno ne bi pritoževale.user posted image

clock-img

05.06.2008, 18:26

clock-img

Freycha

pencil-img

8389

joj, me prav zanima kak bo odgovor..... Bom danes prav gledala, če so "pravočasno" dobili mail in ga upoštevaliuser posted image

clock-img

05.06.2008, 18:27

clock-img

.ču

pencil-img

1181

IZVIRNO SPOROČILO: helloKitty

Joj...dej poj mal posredujuser posted image ....te pooblastimooooouser posted image

clock-img

05.06.2008, 18:32

clock-img

.ču

pencil-img

1181

IZVIRNO SPOROČILO: kind lady

In zakaj vam je napoti sivolasi gospod? user posted image
Če bi bil kakšen sexi mačo, se sigurno ne bi pritoževale.user posted image

Ja...mene bi isto motil....sej ne morš skoz enih in istih fac gledatuser posted image ....

clock-img

05.06.2008, 18:41

clock-img

ElaM

pencil-img

2667

Meni je v oddaji moteči element Uroš Slak, ne sivolasi gospod.user posted image

:)

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem