IZVIRNO SPOROČILO: amaya
IZVIRNO SPOROČILO: .ču
JA sm poslala IN kaJ POJ!?
Kr zgražejte se,pluvejte,bruhejte...počnite kr hočte...prov glih mau me boli....
Povedala sm kaj me moti in to je to...NAGLAS....poglejte sebe kolkrat pluvate čist brezvezne zadeve npr. avatar, ki se vam zdi nagnusen
da ne naštevam naprej.....
Sicer pa vidm, da se tle gor ni čist nč spremenil...me že en cajt ni blo pa je isto sranje kot v "starih" cajtih....ena sama gonja....pa sej ne more bit drgač. tolk bab na kupu še nkol ni blo dobr - ne rečejo zastonj
.....
PA ŠE SI TU, AL KAJ? meni če kakšna stvar ne paše, pač ne gledam.....ti se pa maltratiraš punca....pa toliko brezvezne jeze je v tebi....
Glej...tud mal se ne maltretiram in ne jezim, naj te ne skrbi zame!
In pa ja, še sm tu...in vestno in skrbno prebiram, kako naj se zamislim nad sabo, da mi že ni več pomoči in take podobne štose o nestrpnosti in ne vem še čem....
Tisti, ki me poznajo vejo kakšna sem in prov mal mi visi dol za neke virtualne opazke, ki jih nekatere izražate

.....
Pa naj ne zveni zdej tole kot opravičilo, vendar če bi tud sama zasledila članek v Vikendu o tem gospodu, da je z nekim namenom vedno prisoten tam, mi mogoče ne bi bil toliko moteč...
Sicer pa ja, gledam oddajo, ker mi je zanimiva in včasih se iz nje da celo kaj naučiti....in če imam (mislim da zaradi dela, ki ga opravljam) fotografski spomin in opazim oz. opazujem tud ljudi-publiko v tem ne vidim nič slabega....