writing-img

ASTRA!!!!

clock-img

22.02.2005, 11:02

clock-img

Sulfinija

pencil-img

5993

Astra¨!!!!

Daj preberi pod nadaljevanje za nas 190.tam sem ti pustila sporočilo kaj sem ajz preživljala pred dvema mesecema in se mi kaj javi in se potolaži.
En velik zate :rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica:,naj te čuvajo :angel::angel::angel: in spet veselo na :sloncek::sloncek::sloncek::sloncek::sloncek::sloncek::sloncek::sloncek::sloncek:.

Mojca:sloncek::sloncek::sloncek:

clock-img

22.02.2005, 11:03

clock-img

anadejka

pencil-img

1742

Čaw Astra.Mi je žal zate,ker vem kako je ko ti :hudicek:tako grdo zamuja,nagaja in potem razočaranje.Sam tut men ni jasno kaj se je zgodilo da je bil urinski pozitiven,krvni pa ne:zmeden:.Kaj pa ti je zdravnik rekel?Zakaj se je to zgodilo?
Veš kaj ti beybika naša,ne bit predolg žalostna!Zdej počaki da tista packa pride,potem jo okurci in brcn v rit,pa da se nikoli več s tabo tako ne poigra!Potem pa te čaka HSG in kaj veš mogoče boš pa že naslednji mesec naša BIBA.

Drži se in veliko sreče ti želim!!!!:angel::miska::angel::miska::angel::miska::angel:

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem