writing-img

RE: trebušček in poroka

clock-img

10.06.2008, 09:04

clock-img

Anonimen

Še  enkrat hvala za komplimente user posted image  

Jana, ne skrbi.

Sama sem imela iste preganjavice glede morebitne obilnosti z napredovanjem nosečnosti. Nekako sem si predstavljala, da me bo na koncu nosečnosti oblačil Induplati Jarše. Pa sploh ni take sile. Res. 
Zdajle imaš idealni čas za basanje s sadjem user posted image

Na poroki pa boš še bolj intenzivno doživljala vse občutke in izžarevala nekaj posebnega, boš videla user posted image

clock-img

10.06.2008, 10:46

clock-img

clara23

pencil-img

889

AnjaPH res si bila lepa nevestauser posted image user posted image user posted image !! Lahko rečem da tako lepe že dolgo nisem videlauser posted image

clock-img

10.06.2008, 12:29

clock-img

mišk

pencil-img

2527

Jst sem ta "problem" rešila tako, da sem se 3 tedne pred porodom poročila v kavbojkah in samo s pričami civilno, tri tedene nazaj pa sva se poročila še cerkveno (v obleki ki sem si jo vedno želela), z veliko fešto in pompa.user posted image
Civilno sva se poročila glih zarad vseh papirjev, usklajenih priimkov, očetovstva... Cerkveno pa sva rezervirala za prijatelje, sorodnike in zabavo! Bilo je nepozabno!!user posted image
Noseča pa se zato nisem hotela poročit, ker nisem vedela, kako se bom takrat počutila in zaradi obleke, ker so v tem stanju možnosti izbire bolj majhne.
Kakorkoli že, želim ti nepozabno lep dan!!!user posted image

clock-img

10.06.2008, 12:57

clock-img

Beti S

pencil-img

217

Jaz sem se poročila ko sem bila v 15 t, pa se mi ni nič poznalo, razen prsa, te sem pa imela ziher za 1 številko večje. Drugače je bilo pa super.
Steznika absolutno ne vzet, meni je rekla da moram imet enodelno obleko.

clock-img

10.06.2008, 23:34

clock-img

only_me

pencil-img

392

IZVIRNO SPOROČILO: poopsika

Meni so pa nosečke neveste tako lepeuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

meni tudi ni lepšega.

clock-img

11.06.2008, 09:08

clock-img

Brisani uporabnik

pencil-img

5637

[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

clock-img

26.06.2008, 09:28

clock-img

petra05

pencil-img

94

neki najlepšega je videti nosečo nevestouser posted image user posted image user posted image user posted image

clock-img

01.06.2009, 20:25

clock-img

LEJCHY

pencil-img

1

Sem v 2. mesecu nosecnostiuser posted image in s fantom sva se odlocila da se porociva septembra (ravno na najino obletnico).Takrat bom ze v 6. mesecuuser posted image .Iscem porocno obleko pa imajo samo majhne stevilke.Nisem suha tako da ne vem v kateri izposojevalnici naj jo iscem.SEM ZE POZNA?ima katera podobne problemcke?ce poznate kaksno izposojevalnico v kateri pridejo v postev tudi nosecnice mi prosim odgovorite!LEP POZDRAV IN HVALA                                    MOJ MAIL>leapivk@gmail.com< vesela bom tudi kaksne slike

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem