Zadnji članki

Odlog vpisa v prvi razred - da ali ne?
V zadnjih letih se starši in vzgojitelji otrok, ki zaključujejo vrtčevsko obdobje, vse bolj sreču...
Vse o šolah

Česa očetje ne bi smeli nikoli reči?
Malce za šalo, malce zares: Preberite si, česa očetje nikoli ne smete reči svoji partnerici, mate...
Očka bom!
DARILNI PAKETI
Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.
Klikni in izberi svoj darilni paket!

Bi bila kar panika, če bi se mudilo v P in avto ne bi vžgal. Mami je pa zlata, da te mal pocrklja.
sva zapravljala. Zame spodnje perilo, ene boksarce za lubija, zame pižamco, za Nejca pižamco, pa pleničke za Nejca, pa položnice, pa mizo za v dnevno sobo sva šla naročit (sva mela zdej eno čist tko začasno). Jaaaaaaaaa kar nekaj sva zapravila, ampak sem vesela, ker sva v dobre namene.
Se bom pol mal pošlepala, ko pride moj brat na obisk in se bo z Nejcem mal poigral in ga zabaval.
...no, da vas jaz malo šokiram........smo na 125 cm obsegu
...še kar kipimo...težek je pa tudi že precej...
, predlagam, da obiščeta dr., če se ponovi
. Pa javljam vam, da smo se včeraj prvič kopali in je bil David tako priden, da še glasu ni spravil iz sebe. Je rekla patronažna ta so tako pridni otroci prava redkost
več nimam tako napetih vezi in ne vem kakšnih trebušnih mišic kot ti, ki si še mlada. Ne skrbi, meni se tvoj trebuh ni zdel majhen. Večina mojih kolegic je imela manjši trebuh kot ti, ko so že šle rodit. Tako da brez skrbi.