IZVIRNO SPOROČILO: Julija08
Hvala!
Čeprav še vedno ne vem katere obrazce točno moram vzeti na CSD jih je cel kup! Mater sem blond...
)
Jaz sem si kopirala te obrazce z neta(samo ne vem več s kje) pa je pisalo da so najnovejši, ko sem prišla na CSD mi jih je pa stran vrgla in dala originalne.
IZVIRNO SPOROČILO: kaja02
aja pa še to: a je že katera dobila odločbo iz csd, jaz sem jo oddala 2.6., pa še nisem dobila, pa nastopim porodniški dopust 25.6., če je do takrat ne dobim a mislite bi jih morala poklicat , mi namreč pogodba o zaposlitvi poteče 30.6., pa še to kdaj pa dobiš denar (namesto paketa)?
Jaz sem jo prejšnji teden pa sem oddala vse skupaj 30.5.. Za denar pa pravijo da nakažejo 15 v mesecu in sicer naslednji mesec ko vse skupaj oddaš. Jaz pa še nisem gledala če so mi...
tejka - čestitke za dopust in novo stanovanjce
No jaz sem šla danes dati bris za streptokok B in me je že vse bolelo in peklo ko mi je tišala tisto železo noter, potem je pa zraven kometirala:Ja kako boste pa vi rodila če vas že to boli

Pa me včasih ni bolelo...
Plačala sem 35€, za izvide pa poklčičem v torek. Mi je pa delala tudi CTG 20 min in je vse uredu, mašinca laufa

Gre pa sedaj G na dopust tako da grem čez 2 tedna na CTG kar v porodnišnico v Kranj potem pa ga imam spet pri njej...če ne bom do takrat že rodila