IZVIRNO SPOROČILO: naty13
Miškolinček vidim teeeeeeeeeeeeeeeeeeeee.
Aja, še to sem pozabila, da sem se kar topila ob branju porodne zgodbe Mishel in sem spet solzice v učke dobila.
Jz te tudi viiiidiiiim. Jaz sem tudi kr kurjo kožo dobila ko sem brala. Že to je bil šok da je ena od naših rodila. Še nisem prišla k sebi,pol pa že druga,...
SEm pa zelo vesela da ima Mishel takšnega korenjaka, glede na to da je bil toliko prej ima kar lepo težo in dolžino. Sem s tem tudi jaz pomirjena,ker je bila samo 6 dni pred mano,uradno, po UZ pa sva bile celo na istem. Tako pol veš da bo tudi s tvojim vse O.K. v primeru presenečenj.
NAty,meni tudi trebuh otrdeva 100 na uro, samo mislim da so to samo počasne priprave na finish. Saj je prav tako, da ni potem na koncu prehudo. BAbica nam je rekla da pri drugo in več rodkah do tega pride velikokrat še malo prej.
Mam pa tudi jaz že trebuh čisto dol povešen, tako da vsaj diham lahko normalno zdaj. Končno.
Problem nastane edino če grem malo dlje peš,me včasih kr krč zagrabi spodaj tako mi tišči dol,pol se pa mal ustavim, pa mine pa grem pa naprej.
Glede izpita pa ne skrbi,pojdi,mogoče boš imela pa srečo in sama lahka vprašanja. Držim pesti.
Mishel,zlatega dragega imaš, meni se moj kr smeji češ da sem nora k tle gor blebetam. Tako da mu tudi brati potem ne pustim. Sploh ne razume da sem takoj boljše če se tle mal ''zlajam''. Pravi da sem pol sam še bol panična k tle vse preberem. Eh,saj se človek navadi.
V glavnem drži se svojega dragega, takšnih ni veliko. Lepo se cartajte,pa zelo lepo ime sta izbrala.