ŠE 1x HVALA ZA VSE LEPE ŽELJE
ZLATE STE!
In pa HVALA za pohvale glede seznamčka. Res je lep kajne? So ga hotele julijke pol kar kopirati, no potem ga niso, samo zaključek so... sem kar ponosna nase, da moje delo jemljejo tudi drugi za zgled
IZVIRNO SPOROČILO: naty13
Erin srečanje je čez 10 dni. Kako kaj kaže pri tebi? Nam boš delala družbo?
Hmm..bomo videli, zaenkrat še dobro kaže

tako da se nikoli ne ve. Bom zagotovo sporočila en dan prej.
bambi - tvoja muca pa kar na trebuh...Res? Moja se ga pa izogiba in leze okoli njega potem se malo "pomoja" ob njega vleže zraven mene in gleda vanj - kaj misliš, ali te mačje rentgenske učke vidijo oz čutijo da se nekaj notri skriva?
cicmic - mislim nate, upam da bo vse ok. Zgodba o tem da ste bile priča porodu je pa res neverjetna. Kdo bi si mislil
mishelin Gabriel - HVALA za zgodbo, sem se popolnoma vživela vanjo

...super da si nam poročal.Moj bi tudi samo z očmi zavijal če bi mu rekla naj namesto mene kaj napiše tukaj, zato

zate! Lepo pozdravi svojo družinico
Maja T. - vozek bo??

Je rekel moj da tvojega zelenega nikjer nimajo ja, ali boš tega drugega tudi pri sončku naročila?
naty - povej mi-zakaj misliš da boš toliko prej rodila???

So tebi tudi Dr rekli da bo prej ali si Nejca toliko prej in imaš občutek da bo ta tudi? Jaz mislim da pri tebi ni panike še do 1.8., poglej se kako si aktivna in fit, ti nam ne boš nikamor ušla...te "še" ne damo
Za
nyno imam pa tudi jaz občutek da bo kmalu šla v Rim. Jaz rečem okoli 20.7.

Povej nyna, kdo je tebi rekel da bo tako-sestre ali zdravniki? Drugače pa le počivaj da te ne bo mali še bol prehitel
Namesto ležalnika bom jaz uporabljala prve mesece kar lupinico, za podlago za dihanje sem se pa kar malo zamislila-kaj če res začne piskat sredi noči za brez veze in naredi paniko potem bo pa vse ok-kar tudi mora bit-

Hmmm...najboljš da ga prve tedne na sebi spobavam ali kaj?
gajka - te bolečine so gotovo res raztezanje spodnjih mišic ker se mali spušča. Glede kremic za malega jaz nimam še nič kupljenega za bradavice sem si pa kupila Bepanthen plus -ga ful hvalijo pa še za otročka je dober za mazanje zelo vnete ritke. Mi smo ga imeli v vrtcu in smo ga uporabljali v takih primerih.
miškolinček - jaz sem pa brala da bepanthena ni potebno spirat z bradavic pred dojenjem

Hmmm..
BAMBI

Pomoč prosim.
košuta - ti kar kateri od nas pošlji MSG pa bomo takoj vedele, da si rodila. Jaz tudi na mojega ne morem računat sem se pa s
sayuri zmenila
IZVIRNO SPOROČILO: PABLO
Tisto pručko smo dobili, ker so jo **** odpisali in so jo namenili za na odpad, potem pa ko so pri nas videli njeno uporabnost, so jo seveda vzeli nazaj, čeprav so nam jo dali in ne zgolj posodili(!!!) (No, saj ****, ker vidim da sproti spremljaš našo temo, potem veš za katero pručko gre?!!).

Hehehe...sem se tukaj nasmejala... samo nekateri pa res ne vedo kaj hočejo...žlehtnobe.