|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Višina oz. dimenzije
30.6.2008 10:32:59   
gajka
Ker moram narisati, kakšno previjalno mizo (s podstavkom za banjico) bi rada imela v kopalnici (zamislila sem si jo brez nekih predalov, samo s policami in košaricami), me zanimajo vaše izkušnje z dimenzijami. Previjalno blazino velikosti 75×80 cm že imam, banjico nekje klasične velikosti pa tudi.

Kakšna je ''udobna'' višina previjalne mize? V MŠ so omenjali nekje višino popka, kar je pri moji višini (178 cm) kar okrog 110 cm, kar se mi zdi malo visoko. user posted image  Kako visoko glede na vašo višino (npr. kako visoko glede na vaš popek) imate ve nameščene previjalne blazine, da vam hrbtenica ne trpi? A je smiselno imeti to ploščo, na kateri je previjalna blazina, večjo po površini zaradi odlaganja kakšnih krem, čeprav imaš spodaj police, ki so namenjene temu?

Višina previjalne blazine je najbrž previsoka za banjico, tako da je najbrž smiselno imeti banjico nameščeno malo nižje. Koliko nižje pa imate potem nameščeno banjico? A naj bi bila višina zgornjega roba banjice nekje na višini kot je previjalna blazina?

Če ima katera tudi kakšno sliko zanjo ''idealne'' previjalne mize, bi bila slikice več kot vesela. user posted image  Seveda pa bom vesela kakršnega koli predloga, nasveta, ideje...
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Višina oz. dimenzije
30.6.2008 11:10:48   
watershine
sama sicer res ne vem katera je idealna višina... ampak če so ti rekli v materinski da je to v višini popka... pol bo že tko... rajš nared tok visoko čeprav se ti zdi previsoka... meni je tašča rekla da naj mi bo pri tem na prvem mestu višina!!!! veliko časa boš preživela tam in zadnje kar potrebuješ sp bolečine v križu!!!

če nič drugega naj ti partner drži banjico ti pa se pretvarjaj da kopaš ptroka, ali previjaš... in probaj na tak način najti tisti višino, ki ti najbolj ustreza!

veliko sreče!

aja pa še to: sporoči mi višino sem samo 4cm manša od tebe (ampak popek mam na isti višini ker imam dolge noge) da bom tut sama lažje iskala!

LP

(odgovor članu gajka)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: Višina oz. dimenzije
1.7.2008 12:46:18   
kristinaj
jaz imam v sobi klasično previjalno mizo s predali in banjico, ki sem jo uporabljala, za previjanje cca 2m, potem sem pa očetu naročila da mi naredi previjalno mizo, ki mi bo šla nad pralni stroj, ker je kopalnica mala in ne gre noter previjalna. naredil mi je leseno mizico na koleščkih, da jo lahko umaknem kadar polnim stroj. previjalno podlogo mi je pa mama sešila iz spužve in plastičnega prta.

ta malo sem najprej kopala na postelji v spalnici potem pa kar v banjici z ravnim dnom, ki sem jo dala v banjo....

višina bo pa tam nekje okoli popka ja... kremice imam pa kar na polički pri ogledalu.....

_____________________________

polona 5.4.2007, 55 cm 3900 g
vili 19.10.2008, 57 cm, 3910 g

bila bi neustavljiva, če bi lahko začela....

(odgovor članu gajka)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   RE: Višina oz. dimenzije
1.7.2008 13:01:34   
Kranjcanka
Meni je previjalna prisla prav samo zato, ker sem imera spodaj omaro in notri vse otrokove stvari. Drugace sem ga pa previla tam, kjer sva tisti hip bila. Od 6m naprej najhitreje in najbolj varno na postelji oz kavcu, ker je lezel na vse konce in ni variante, da je bil pri miru. Od 10m naprej pa kar v stoje.

Lp

(odgovor članu kristinaj)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   RE: Višina oz. dimenzije
1.7.2008 21:40:53   
Lea2007
Jaz sem kupila previjalno v Pikapolonici in je višina 91 cm. Pa se mi je zdela ok, imam pa 174 cm.

(odgovor članu Kranjcanka)
Neposredna povezava do sporočila: 5
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





11 dih jemajočih fotografij PORODA DOMA!
Porod doma pomeni absolutno prevzemanje odgovornosti, vračanje k naravi in ??izkazovanje ženske moči – te fotografije to...
Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...




Nos.
пеперутка16

Kako majhnim otrokom čistite nos?