01.07.2008, 11:37
754
Erin, nam pred 3 leti niso v MŠ nič rekli (nisem bla na JE),pol ko sem pa na Jesenicah rodila, mi je pa babica v porodnišnici rekla da naj uporabljam lanolin ker je to naravni proizvod , ker Bepanthen kao ni in da ga moram nujno spirat. Pol letos ko sem bla pa na MŠ na JE so nam pa tam vsi od babice do sestre rekli isto, da je potrebno Bepanthen umivat, lanolin ne. Računaj da si mažeš po vsakem dojenju in da na začetku dojiš tudi na 1 ali 2 uri, a veš koliko tega poje po moje kr nekaj.
Ne vem, jaz bom imela lanolin tako kot prvič, ko sem imela same rane po bradavicah,to me je bolelo ko
,in če te še eden vleče za bradavice polne brazd
,verjemi ni ravno prijetno,pa te nočem strašit samo tako pač je. Upam da boš imela srečo in ti to uide. Lanolin mi je fajn sušil rane,pa še takšno oblogo mi je naredil čez da meni tako bolelo.
< Sporočilo je popravil miškolinček -- 1.7.2008 11:39:00 >

mal "nafutrat", da mal na teži še pridobi in kakšen centimeter zraste.
pa danes kar prekipeva od zdravja, je šel v službo mene pa pustil samo doma, pa še vsi domači so na dopustu, mi gre kar na jok ko se tako smilim sama sebi, a zdaj že lahko vtzamem kak neoangin ali pa angal, mislim da sedaj ko so notranji organi naših
že razviti naj nebi povzročile nobenih okvar, sem klicala zdravnico in G. pa se dobena ne oglasi, kot da so vsi že na dopustu
!!!