IZVIRNO SPOROČILO: naty13
Oooooooooooooooo Miškolinčke. Sem prehitro napisala. Vidim teeeeeeeeeeeeeee.
JA občasno mi res nagaja internet,samo me ni blo tle gor zato ker mi ni blo ne za brat ne za pisat. Sem sam danes prišla mal prečekirat da ne bom pol preveč brala.
Ni me blo zato ker me je tisti v Posavju preveč prizadelo, sem namreč točno od tam doma in sem vse tiste ljudi poznala,večino sicer samo bežno,je pa moja najboljša prijateljica tam izgubila nekoga ki ji je zelo blizu (ne bom govorila koga ker ne vem če bi ji bilo prav). V glavnem ko sem zvedela za to osebo sem se ravno iz Kranja domov peljala,sem bla tako šokirana da sem se na prvi postaji ustavla, ker enostavno nisem mogla peljat. Potem sem si pa nekako dopovedala in prišla k sebi, da naj se pazim da ne bom še jaz kam šla (Rim). Ravno zato tudi ne grem dol na pogreb ali pa kropit,ker mi je preveč stresno vse skupaj,že tako moram bolj počivat.
Bom šla drug teden domov pa ji bom stala ob strani. Tako da me tudi drug teden ne bo tle gor,da ne boste mislile da sem šla rodit. Če bi pa rodila bi pa povedala brez skrbi, ma Sayuri mojo št.,pa če bova slučajn kje skupaj rojevale mam tud od Naty št. pa bi se že obvestile.
Je pa lepo Naty da me pogrešaš in opaziš da me ni.
No zdaj sem mal pojambrala pa sam na hitro napisala kaj je da vas ne bo skrbelo zame,mi pa ni drugače nič kaj preveč za klepet trenutno,saj bo boljše,sam zdaj so še ti smotani hormoni tle,pol pa je kar je,..
Še mal preletim da vidim kaj ste čvekale. Sem pa opazila da je

na sporedu. No ja,Erin da te potolažim mi nismo še dlje kot ti pa bomo preživeli. Najprej mami ni smela, zdaj pa mamici kr ni, sam ati bi pa,..

Mogoče me pa še prepriča do finala,ker pol bo tud en cajt suša,pa tud nič prijetno ni pol,sploh če si bil šivan,bomo rajši zdaj proti koncu mal več

. Aja v prvi

pa niso celo nič ker sem imela prepoved,pa je

ravno tako preživel,malo abstunence tudi ne škodi včasih.