IZVIRNO SPOROČILO: tianna
Sandra: Kje ste se kopali? Koliko stopinj ima voda? Mu je blo všeč?
pred bernardinom (drugje je bila ful gužva), baje ima voda 25°C, Enej je ful užival
1. rojstni dan bomo praznovali v krogu družine in dobrih prijateljev (yraven bo tudi nekaj malčkov) praznovali pa bomo pri mojemu očetu na vrtu, ker ima igrišče za
tajda kopali smo se pred bernardinom, ja voda pa ni glih čista (sam je itak povsod taka

je veliko trave)
CUKRČEK Enej spančka (po navadi) 11 ur z 1 ali 2 zbujanji vmes. zaspi enkrat med 20. in 21. uro, pa je nekje med 7. in 8. uro buden
tianna to je od vročine (lahko se mu pokažejo še na trebuščku) ti mu samo briši in pazi, da se ne vname! Enej je imel isto, pa je izginilo uni cajt, ko se je malo ohladilo-zda pa jih še ni dobil. baje jih nič ne srbi, ma po moje jih malo peče, ko se na unem mestu spotijo.
no, mi uživamo 100/h!!!!!!!! prihajajo mu 3 zobki in je mal tečkast-predvsem ponoči

ampak bo že

1 zobek bo e danes, jutri zunaj-in to zgornji, se pravi bo imel 2 zgoraj in 1 spodaj

ful je simpatičen
v službi mi je ful fajn, dragi in Enej tako uživata dopoldan ko sem v službi. Enej pa se je kr malo spremenil, odkar je več z tatijem kot z mano. mi je pa takooooooo lepo, ko pridem iz službe in preplazi do vhodnih vrat pa se takoj name obesi in začne vriskat
vsak dan me čaka doma kosilo in pospravljena kuhinja
smo pojedli kosilo, Enej pa je zdaj zaspančkal

pol pa gremo malo na sprehod in se spet kopat
kako je če imaš v življenju 2 moška: enega neizmerno ljubiš in se mu z užitkom cela predaš, drugega imaš neizmerno rada, vsak njegov napredek je zate ponos in vsak njegov nasmeh ti polepša dan! oba pa mi pomenita VSE na tem svetu! ¦ ¦