IZVIRNO SPOROČILO: nana 27
ko so ga začeli "napadati" palčki
Ste to že poskusili?

ja tut to nas čaka
hvala nana!!! bom res probala! bom mogla kupit zvezdico, ker je nimam. imam samo vrtiljak, ki pa že dolgo ni več uporaben, saj bi ga Enej spulil. imam pa občutek, da bo tut to zvezdico hotel razšraufat-vse mora preobrnit, on bo kak mehanik
LINA itak da bo vse ok!!! Enej je tudi pikast od vročine. če pa je prebolel 6.o.b. pa je to super, če je to šlo tako mimo, da niste niti opazili, namreč je bil enej takrat ful bogi in tečen, da smo ga samo nosli in cartali
annie ja tudi eneja je vedno dojenje upsavalo, zdaj pa nič več
babyrok js se tvojih postov dobro, dobro spomnem do natankosi, samo pri nas ne pride v poštev. je že očitno tako razvajen, da je prepozno, saj sem ga 2x pustila da se joče in ga hodla samo polagat in mirit, pa je od hudega pobruhal posteljico, od takrat pa mi ga je tako hudo pustit, da se joče-saj se dere kot bi ga iz kože vlekli

preveč je hudo to zame! pa še to da je bruhal sem vzela za zelo resno stvar. hudo mi je bilo zanj
hvala vsem za odgovore in predloge za uspavanje!!! no danes pa je bi takooooooo zmatran, ker je spal samo 1 rundo čez dan in ga je zmanjkalo v 20 minutah-in to tako,
da sem ga uspavala v naročju, ker na postelji ni hotel ležat. mogoče pa se je pri meni navadil tako, da ga uspavam v naročju in drugače noče. bom probala še jutri, če ne bo šlo, pa definitivno naročim zvezdico
no, zlikala sem že popoldan, dragi je pospravil, js sem zdaj igrače pospravila....in zdaj mi bo dolgcajt-grem pogledat katalog od neckermanna, ki je danes prišel
mirno noč vsem!
kako je če imaš v življenju 2 moška: enega neizmerno ljubiš in se mu z užitkom cela predaš, drugega imaš neizmerno rada, vsak njegov napredek je zate ponos in vsak njegov nasmeh ti polepša dan! oba pa mi pomenita VSE na tem svetu! ¦ ¦