no enej spančka, sem pa tut js danes mal
namreč se je prej poškodoval do krvi
joooooooooooj kaj me še vse čaka, da bom js tut zraven vedno jokala
je bil v posteljici in je stal. ko sem prišla v sobo je začel od veselja skakat, mu je mal spodrsnilo (al nevem kaj) in je z vso močjo udaril z zgornjo dlesnijo v ograjico. je začel tako jokat, da sem ga valda takoj k sebi stisnila. in pol ga hočem mal pogledat, če se je fejst in vidim mal krvi na moji beli majci
tako mi je blo hudo
pol sem mu pogledala dlesni in je imel zgornjo mal otečeno in na dveh koncih pikico krvi. joj sej vem da to še nič ni in on se je hitro potolažil, sa js tega ne zmorem-ne morem gledat, kako mi otrok joče
ok, če je trma, je drugo, ma če joče, ker ga kej boli....
ah, sej bo že. komaj čakam da se zbudi, da ga še malo pocartam
guppy
vikend nič posebnega
(upam da je dragi v nedeljo fraj, sam kaj ki je napovedan dež)
LINA
za zobka!
lemavrica mogoče mal pozno, ampak držim pesti
Naty tudi js pogrešam!!! sem glih včeraj na njo mislila
andreja
js bom tako jokala, ko bo Enej dopolnil 1 leto-kaj šele ko bo šel v srednjo šolo
ustekleničena voda: jo Enej pije od 7.m in nič drugega (nobenih fruktalovih sokov ne mara) kupujem pa mu samo jano junior. meni se zdi ta voda 100x boljša kot nevem kolikokrat prekuhana naša voda (ker imamo hrvaški vodovod in je voda res
)
IZVIRNO SPOROČILO: zvezda71
Čau čveke komi sem vas našla. Joj lep za čateške saj jaz bi tudi samo pol vam vsem pokvarim dopust ker bodo skoz novinarji okrog.....saj veste prvi kit v na celini
tako da....se odpovem, da boste lahko v miru uživale.

ma si ti čudna! pa lepo te prosim no!!! si pravla kako helena naklada, da ima preveč kil in da si si jo predstavljala nevem kako....zdaj pa si ti začela? ma tebi prav nič ne manjka, ok!?

baba
kako je če imaš v življenju 2 moška: enega neizmerno ljubiš in se mu z užitkom cela predaš, drugega imaš neizmerno rada, vsak njegov napredek je zate ponos in vsak njegov nasmeh ti polepša dan! oba pa mi pomenita VSE na tem svetu! ¦ ¦