IZVIRNO SPOROČILO: annie
...a se ni nič jokal, ko je vodo namesto zize dobil? Nik bi ziher popenil
je, ko sem to probala naredit pred 1 mesecem. zadnjič pa je verjetno ugotovil, da je res samo žejen, je malo spil, pol pa mirno nazaj zaspal. moram pa še povedat, da sva z dragim prejšnji teden začela z odvajanjem od nočnega dojenja (ki tudi ni bil problem-brez joka) in to tako, da sem rekla mojemu, da sem js 11 mesecev ustajala (čeprav je enej od 3.-7. meseca spal celo noč, ampak pustimo

), da zdaj pa je on na vrsti. in tako je on ustal, ko se je enej zbudil, ga je malo pobožal, pocartal in uspaval-tako je tudi v 2 dneh pogruntal, da ne bo dobil zize in se zbudil šele ob 5h namesto ob 2h ali 3h in sem ga šele takrat podojila.
nej povem, da sem zdaj ugotovila, da Enej res ni bil lačen (ker sem se to sekirala, čeprav se je pred spanjem fajn napapal večerje), saj zdaj ko se ne doji, zjutraj nič ne tečnari, da bi bil lačen in včasih spita z tatijem (ko grem js delat) še do 9h ali več
se pravi, večerjo poje nekje med 20. in 21. uro, pol pa zajtrk med 8. in 9. uro ali kasneje če dlje spita
joj sem se razpisala, upam da se ti bo dalo brat
zdaj pa grem spat. mirno noč ti želim! ko se boš odločila za odvajanje, upošteval moje (nej par dni tvoj dragi ustaja in tako podaljšuješ uro do nočnega dojenja)
kako je če imaš v življenju 2 moška: enega neizmerno ljubiš in se mu z užitkom cela predaš, drugega imaš neizmerno rada, vsak njegov napredek je zate ponos in vsak njegov nasmeh ti polepša dan! oba pa mi pomenita VSE na tem svetu! ¦ ¦