in pijačo z okusom. Annie, jaz Maji hrenovke še nisem dala. Miha jih sicer je, ampak se je že dvakrat zgodilo, da je ponoči bruhal, pa ne vem, če so bile za to krive hrenovke
December, poznam to nošenje
in dolgotrajno uspavanje. Saj s ebo kmalu poštimalo. Mogoče ga malo pusti, da se utrudi z dviganjem. Ali imate mogoče THOMY zvezdico? Ko sme se jaz naveličala Miha okrog dve uri nosit (takrat je imel 11 kilogramov), sem ga dala zvečer v posteljico, pa zvezdico na tla in šla ven iz sobe. Ni bilo kakšnega posebnega joka, ampak se je sam s sabo pogovarjal
Pri nas imata trenutno oba virusno angino. Miha je že bolje, ampak Majo pa zgleda zelo boli, ker se veliko prejoka, zelo se slini in noče nič jest. Upam, da se oba poštimata do nedelje, ko gremo na dopust.
pa seveda pozdravljene nazaj, vse dalj časa odsotne tudi
December, ne izgubit volje s pisanjem. Sem se prav nasmejala, ko sem prejle pogledala sem in prebrala tvoj: HALO, JE KDO TAM????"
Lani takle čas smo na polno čvekale
Kje je že to?

Ko se bliža dan poroda, je vse več znamenj, ki nakazujejo na to, da se bo porod začel. Nekatera s...
Porod

Danes je glavna sestavina sladek krompir, recept pa je prilagojen za začetek uvajanja in nadgraje...
Uvajanje goste hrane
Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.
Klikni in izberi svoj darilni paket!