IZVIRNO SPOROČILO: Pandica
Mehurčica še zdaj mi nisi odgovorila
kaj si me dala na ignor
Ste šli pogledat morske orgle v Zadru?
Kako je bilo danes v službi in kak je bila Eni pri babici?
Nimam te na ignore, samo včeraj nisem bila pol več gor, v službi pa itak ne morem na net - je računalnik v pisarni. Pa zdaj je že za delat, poleti se še kdaj da gor skočit, ko ni tolko dela.
Ja, seveda smo si šli ogledat orgle. Smo se čičnili malo in poslušali. Je glih neka ladja šla mimo in naredila fajn valove. Vmes smo pa ribam metali sezamove palčke(ki jih vsi obožujemo) in so jih jedle ko nore - so še eni prišli ribe pol slikat.
Eni je danes bila spet vredu pri moji mami. Edino zjutraj mi ni prišla odpret, ker je včeraj imela obisk in so ga seveda pili. Tako da sem 4min zamudila v službo. Je na srečo bila še sestra doma in mi odprla, ker ko gre ona nažingana spat, zjutraj nič ne sliši. Tako da bi kar lepo morala Eni s sabo v službo peljat.

No, na njeno srečo je potem ob 9h že šla Eni spat in sta obe še spali 2 uri.
V službi pa mi še vedno niso poslali pogodbe iz LJ, tako da je niti ne morem vpisat v vrtec.

Upam, da bo jutri. Aja, pa drugačen delovni čas imamo, kot izpred 2 let, ker nas je več zaposlenih. Delam 3 tedne od 7-15 in enega od 8-16h.

Tako da bom lahko prej pri mojih lupčkih. Za plačo še ne vem kaka bo, mi je pa glavno, da bo. Nižja ne more bit od socialne pomoči.

So mi nekaj govorili o aneksu ja, ampak ne vem al bodo višje al nižje, kot so imeli do sedaj. Menda višje.
Srečanje jutri MB: naju ne bo.

Sem pa malce upala, da se dobite v parku, da bi Sanwebdra mogoče prinesla copatke in dala Frutki. Čeprav Sanwebdra, tebe verjetno itak ne bo, ne?
Lepo se imejte in komaj čakam, da se vidimo....kadarkoli pač. Vas pogrešam.