IZVIRNO SPOROČILO: metkica1
17.6. ob 10.00 srečanje v Celju
- skuštrana
- vanili
- 2ursae
- janja
- miška
- metkica
- mišk ?
Se oproščam, če sem katero izpustila
Mislim, da se je tudi mehurčica javila, da pride, pa noa1, za pikijakob pa ni bla ziher.
Skratka, vidim, da je hud dan za večino. Take it easy!!! Jaz sem tud dostikrat deklica za vse, pa si vedno rečem, nikoli več. A kaj ko se zarečenega kruha največ poje. HB mi nimamo dosti obiskov, tako da pečem samo za RD, pa včasih ko mi paše.
Glede

pa raje ne bi. Dobr dons je skuhal kosilo. Drgač je bil pa ves dan na kavču in buljil v TV. Ko je opral pralni stroj ali posušil sušilec in je piskalo, mi veselo reče: Ej, piska ti?

Mama ti piska. Da bi pa kdaj perilo ven vzel - aleluja. O kakem zlaganju ali obešanju pa itak ni duha ne sluha. Klubsko mizico v dnevni mi tko naser

s hrano, pa sem mu že tisočkrat rekla, da se v dnevni ne je. Komu to jaz?! Pol hoče pa še Andraž tam jest pa risanke gledat. Mislim, kako naj rečem otroku ne, če njegov fotr dela glih kontra. Po kosilu gora posode, jo bom jaz pomila, k mam ekcem. Zdej me pa vse srbi, boli in peče. Ampak svinjarije pa ne morem gledat. Urban se pridno igra (HB). Pol k je lačen, pa spet

mene kliče. Pa se čez dan ne dojiva več. Če je pokakan, ga spet k meni prinese. Da bi ga kdaj skopal, je že višja tehnologija. Uspavam ga pa tudi jaz - pol pa dobim po glavi, da skoz spim. Halo! Še Andraža zvečer težko zrihta (če temu sploh lahko tako rečemo) - pelje ga v kopalnico in pusti vodo, nato gre nazaj k TV. Pol se iz dnevne dere, a se je že umil. Ko se Andraž končno umije (v bistvu se igra z vodo) pride in ga zavije v brisačo, pa mu reče naj gre k mamici, da ga bo oblekla. To je vsa njegova umetnost. Sej bi se naredila neumno, pa spregledala vse to, a kaj ko bi otrok itak takratko potegnil. Pol se pa angažiram, ampak zaradi otroka.
Tako, da punce, mislim, da nosimo kar podobna bremena. Pa smo preneumne, da bi se kregale. Ker če bi ble pametne, pol bi pa moški tenko piskali. Popravljam, saj smo pametne, pa tega včasih ne smemo pokazati - se raj nardimo neumne.