IZVIRNO SPOROČILO: vedra
MB-čanke ali še katera daje za pit vodo iz pipe?
Jaz. Že od kakega 5.meseca.
Pikijakob, sem ti pozabila povedat, da je voda iz Slivnice itak čisto druga(saj si vprašala za Slivnico tudi, ne?) in sploh ni bila neoporečna. Ker v MB je bila kratek čas malo čudna baje, ampak so jo hitro zrihtali. Menda zaradi dela na stari tržnici.
Teo

. Joj, kake lepe kravžleke ima!
Eni se je pa danes malo zmotila in stala par sekund brez opore. Je namreč držala v roki svoj Fredov obroč, namesto mize.

In je potem naprej na kolena padla, ker se je kar "naslonila".
Zobki: je še ne matrajo, jih pa kljub temu iščem vsak dan, če bi slučajno kateri na skrivaj pokukal.
Pa še to morem povedat, kako se ona kopa. Seveda zleze iz njenega čolnička kar v Davidov Spiderman bazenček in tam po vseh 4 dela kroge. Dvakrat jo je tudi že obrnilo, ker se ji je spodrsnilo in je samo na široko odprla oči in šibala dalje. Pa z glavo se tunka v vodo, ker je pač papiga in more ponavljat za svojim bratecom.

Medtem pa dedek panično leta okoli s stavki "primi jo", "pazi jo", "drži jo", "vtopila se bo"....

Joj, jaz se mojemu atiju samo smejim....
Majoli
super za službo. Jaz pa že študiram, če bi imela kaka 2 otrokeca za pazit ali pa če bi hodila likat na dom - pa ne vem, koliko je kaj takšnih družinic, ki rabijo kako likanje tedensko.

Ker če bom brez službe.....hm... Ma nekaj morem. No, saj lahko masiram ja, ampak kaj pa če me vštiha v križu? Že itak me ta išijas zafrkava...
Zombi klub: se kar včlanim. Zakaj? Ker se zbuja ob zame nenormalni uri - med 6 in pol 7.

Pa je bila danes kar tema še ob takem času, ker je deževalo....pa je ni nič nazaj v spanec potegnilo.

Doji se pa 2-3x in ful dosti spije. Ji je zadnjič dal moj riževo mleko, ker sem bila zunaj, pa ji ni bilo dovolj 100ml. Ji je mogel še it pogret.
U, Pandica, Zala je pa lepo pridobila. Saj sem rekla, da mi zgleda ful velika in konkretna!

Ker včasih mi je taprava suhica zgledala.
Srečanje jutri: bomo prišli. Bom pa imela Davida s sabo, ker ima ta teden počitnice z mano in Eni.

Upam, da se ne bo preveč dolgočasil - verjetno ne bomo mogli dolgo bit.
Zdaj pa morem potrdit, če ne bo error....