IZVIRNO SPOROČILO: klepetka
Nana, teh napitkov pa res še nisem zasledila.A pa to pol segreješ in daš po flaši? KAj to je mleko z okusom?
KAj pa oleovit, koliko kapljic daš ti, nana?TUd kakšno več zdaj , ko so naši čmrlji večji?
Te napitke lahko segreješ ali pa tudi daš hladne za pit.V njih je AM in žita pa okus breskve,banane,kot tale na sliki,ali pa npr.keksa,čokolade...
Oleovit jaz dajem le 1.kapljico,ker meni ni nihče rekel da bi morala dozo povečati,plus tega pa v navodilih nič ne piše o tem,da bi mogli dozo povečevati.Imam ene nove kapljice Oleovit in grem zdaj prebrat...Piše tako-če je npr.letni čas,ko ni preveč sonca-zima(kar zdaj definitivno ni!)dajemo otroku do 2.let 1-2 kapljici Oleovita,se pravi naši sončki dobijo samo 1.kapljico,ker je poletje in je veliko sončka.
Dalje...
Do 1.leta starost dajemo otroku dnevno 1.kapljico Oleovita,če so otroci prehitro rojeni pa 2.kapljici.Tako.Jaz bom dajala 1.kapljico.
Aljažu sem čestitala že včeraj pa še enkrat danes!!Vse najboljše! Neja vse naj...naj...tudi zate! mml,zakaj pa daješ 2.kapljici Oleovita?Meni P ni nič posebaj naročila,piše pa v navodilih tudi ne naj dam več.Jaz ostajam kar pri eni.Nekateri pa sploh nič ne dajejo...
Nekaj takega za tiščanje imam pa tudi jaz doma namesto hojice,kot je imela Manca.
Klemen pa zdaj spančka,smo šli ven jest in potem domov,pa sem ga že videla,da je čas za spanje.
Alfabeta,lepe slikice tvoje Ajde.Klemen se še ne plazi,nekaj sicer poskuša,a mu še ne gre najbolje.
mala pikica,Klemen bi tudi stal in stal...in plesal in skakal...
suzana,tole za otroka sploh ni vročina,kar si izmerila.Ko je Klemen zbolel sem bila čisto fuč(vročina vedno nad 38 in 39,5),pa non stop sem mu merila vročino,pa sem si prebrala celo knjižico Moj otrok ima vročino,ki sem jo dobila pri P ko sva bila prvič na posvetovalnici (si jo dobila?)in so me pomirili.Preberi si.Glede flekca pa upam,da čimprej ugotovite,kaj je temu vzrok in da končno odpravite te težavice.
Me veseli,da si uporabila moj nasvet za avatar.Sem končno tudi jaz malo koristna tukaj gor in ne klepetarim samo v tri dni.
IZVIRNO SPOROČILO: TRIŠ
Se mi pa zdi da so iz materinstva naredili celo filozofijo in da zaradi tega trpi veliko mamic ,ker sploh ne vejo kako in kaj.Otrok pokaže vse sam le opazovati ga moramo znati
Se zelo strinjam s teboj
triš.