ursalara,Nana ima ta avatar že odkar je prišla z morja,drugače pa vseeno hvala.Mogoče si mislila intruder?
Pa glede kajenja-seveda nisi nič slabša,nekaterim pač paše kaditi in to je pač vse,drugim pa ne.Saj vsak počne kar hoče,kaj pa koga sploh briga.Meni je osebno čisto vseeno,pomembno mi je,da jaz ne kadim in da me nihče ne terorizira glede čikov.Evo,pa ne bo edini,Suzanin tudi puši.
Suzana,seveda sem Nana
,kdo je rekel da nisem?Nisem naročena na nobeno od takšnih materinskih revij,si kakšno kdaj pa kdaj kupim.Drugače je fotrova žena naročena na Otrok in družina in jih sploh ne bere,tako da mi da še spakirane v plastiki.So pa zanimive in marsikaj koristnega najdeš v njih.
ursulina,tale tvoj Lenart je pa res frizura!Takih las pa ne vem če ima še kateri naš sonček.No,Klemen ziher ne
.Še Patrika prekaša.
IZVIRNO SPOROČILO: SuzanaKK
POMURSKO MLEKO v prahu. Mislim, da je to tisto, ko je na škatli en nasmejan dojenček gor. Imajo ga v vseh trgovinah zraven AM in kašic.
Ki je že 100 let isto,kajne?Tisto misliš?
sunny m.
za avatar,tvoja Neja je na tej sliki že prav odrasla.
Kaja ,vse najboljše!
Mene tudi spominja,ne misli si da ne.
Ja,to da te Martinca takole pokliče pa vem,se vedno z njo smejima,ko ti to reče

.
Mojemu nečaku je prvi zobek zrasel pri 10.mesecih in to zgoraj.Še nisem nikoli videla nobenega s prvim zgornjim zobkom,ampak pri njem je bilo tako,smo se vsi samo čudili.
intruder,
da je Vid pridno zaspal.Klemen je že čisto zdrav,antibiotike je dobival do torka-en teden in niti trenutka več.Je pa dobil zelo spuščeno rit,če veš kaj mislim.Ni se mu dol spustila,ne

,ampak rdeče spuščaje je dolbil ful na gosto,zdaj ko ne dobiva AB pa je rdečina že kar usahnila.HB!!
Tvoj A.pa je itak priden.Moj R.pa ni tako zelo,a se gre tudi na motor velikokrat sproščat,ker ga morim 100 na uro.Danes ga za spremembo nisem

.
Drugi teden se lahko vidiva,seveda.Bom nekje parkirala v sosednji ulici pa greva malo po Brezju na sprehod,pa na kofe k Neni

.
martinca,jaz tudi komaj čakam na slike!!Pa da mi vrneš rože,to tudi komaj čakam

,jutri pa le pridi.Te čakajo spodaj.
limma,krasna tortica in verjetno tudi dobra.Pridna si ko takole pečeš.Jaz si pa niti ne upam,nimam potrpljenja za take packarije

.
Nekatere pa res greste s kurami spat...