klepetka,tvoj Domen je res zanimiv,tole iznajdljivost pa ima najbrž po mami,kajne? Saj se ne imenuješ zastonj klepetka? Je pa fino,če se v vsaki situaciji znajde,vsaj ne bo naj...preveč v življenju.
Klemen ga je sviral celo noč po malem,vsake toliko časa je zajokal,pa sem mu dajala čaj in dudo,1x sem mu šla naredit tudi hrano,pa ni hotel.Ob 6h je bil buden,kot vsako jutro,pa mu nič ni pasalo,ne sedet,ne ležat,samo ko sva vstala in sem ga dala v hojico je bilo bolje.Pa tudi ne dolgo.Da ne rečem,kolikokrat sem mu tiščala flašo v usta in ni hotel in samo pije in pije,to je vse.Že včeraj je nenormalno dosti popil,jedel pa bore malo.Moj
je rekel,da se nekaj kuha.Upam,da se kuhajo zobki in ne kakšna bolezen,ker se mi bo spipalo,če bo spet bolan.Deluje že ne bolano ampak grozno sitno.
Zdaj spi že dolgo,kakšno uro in pol,se bo seveda naspal za vso noč nazaj,kaj pa mami???Jaz pa spet nič.In komaj čakam,da vstane,da greva na sprehod,doma itak nimam kaj početi v tem vremenu
.
Zato pa tukaj težim.Ah nič,grem,bo bolje,da še kaj postorim,kot pa da čakam,da gospod vstane.
< Sporočilo je popravil nana35 -- 12.8.2008 9:14:37 >