mala pikica,Klemen je lepo in veliko,ampak ima zdaj tako čuden urnik hranjenja,da zvečer ni preveč lačen.Zdaj mu dajem vmes samo kako skutico,da jo poje kako uro ali dve pred večerjo,da mi ravno ne umre od lakote
,potem pa mu lažje gre večerja dol.Samo odkar je bil bolan imamo cel urnik prestavljen,tudi uro spanja,ker je AB dobival ob pol desetih zvečer.Sicer sem mu ga proti koncu začela dajati kar med spanjem,a je že itak imel bioritem porušen zaradi vsega tega.Sovraži pa stolček za hranjenje,v tem je največji problem.Ne vem kako naj rešim tole,ker vedno najprej joka ko ga dam v njega in potem ne je z veseljem,ampak vsake toliko pojokca zraven.
intruder,
da je tašča le nekoliko skapirala stvar in da po odslej bolje!
Meni tudi Klemen da lupčka ravno tako kot mali pikici Gašper,z odprtimi ustki in rahlim nasmeškom
.Je to res lepo.Pa pa pa že daje kar en čas,saj si videla mala pikica,kajne?
Zdaj je tukaj pri meni v hojici in cvili in vriska od veselja ali kaj,vidim pa,da je že sezul en copatek,čeprav ima tiste z nogavičko.
Martinca je bila s Patrikom pri zdravniku,kaže da je neka viroza,vročine ni imel,dajati mu mora samo eno vrsto hrane na dan,ne mešati npr.zjutraj grisolino,potem banano,pa keks,pa frutolino,pa zelenjavo...ampak npr. cel dan samo grisolino...Mogoče ima občutljiv želodček ali pa ne prenese določene hrane,mu je pretežka.Pravi,da mora ukiniti banano.Sedaj si mora vse stvari zapisovati,kdaj je,kaj je,kdaj kaka,koliko pije,če bruha...
Toliko v odgovor mali pikici in ostalim.To je vse kar vem,saj bo sama napisala ostalo.
cbgg tvu k hhjkjhtz tt67bg8nx3y6f8b7iomoio u t r t
še pozdravček od Klemna