Hvala za vse
. Zgleda, da je pomagalo, ker je buškica že manjša, samo črnivka pa vseeno bo. Saj jo boste videle v soboto. Sploh ne bom rabila majice obleč.
Jaz sem za soboto naročilo lepo vreme.
Če bo dež bo malo smotano, ampak mislim, da nas ne bo preveč motilo. Važno, da se bomo imeli fajn.
A te še ni izučilo, da bi prej pritisnila ctrl+s.
Alfabeta točno vem kako to zgleda, ko se ji kakšna hrana ne dopade. HB, da je to že kar za nami. Jaz sem ji včasih kakšno stvar zakamuflirala s korenčkom, pa je korenček pojedla tisto kar ji pa ni pasalo je pa ven vrgla. Pa delala se je kot, da bo kozlala. Zdaj mi je

.
Jaz pa še vedno sadje kuham in se zjutraj ukvarjam s kašicami. Takoj jutri neham. HB, ker se mi več ne da.
katarinas jaz bom kar še nekaj časa lupila.
majra jaz sem ji pripravila zmrznjeno špinačo od "Mizica, pogrni se". Daš malo olja, gor moko svetlo prepražiš, dodaš špinačo in zalivaš z mlekom. Če je pregosto še dodaš mleko. Sem jo zdaj prvič sama delala in je ratala ful dobra.
Sem pa danes spet dala Nejo spat budno. Sva rabili samo dobre pol ure, da je zaspala. Se je od začetka drla, pa je kar nisem šmirglala. Sem jo šla pogledat mogoče vsake 5 minut. Se je vmes dvignila ob ograji, pa sem jo samo dol dala. Sem mislila, da bo hujše. Sem jo pa danes kar v vrečo dala, ker se drugače odkriva in jo celo noč pokrivam. Ima zjutraj vse deke v posteljici, ker se na njih vleže in jih ne morem ven dobit.